Eva Dijkstra Buter photo
Droom van: Eva Dijkstra Buter
 • 46 Donaties
 • € 890 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Stefanie Veenstra

  Ze is al bij jou, maar alsnog mijn beloofde bijdrage. Koop maar een extra zak peen ofzo ;) Geniet maar van haar! X

  7 maanden geleden
 • € 15 Door: Jacolien

  Een kleine bijdrage. Fijn dat ze weer thuis komt. Veel geluk met elkaar!

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Marga fransen

  Hoop dat je wens heel snel in vervulling gaat

  7 maanden geleden
 • € 50 Door: Cindy Schouenberg

  Omdat Clover bij jouw hoort! 't is jullie van harte gegund. Liefs Cindy

  7 maanden geleden

Mijn lieve paard terug kopen

Mijn lieve paard terug kopen image
Op 19 september 2009 gebeurde het. Na jarenlang dromen en hopen dat het ooit zover zou komen was daar dan de dag. Ik kocht mijn eerste eigen paard. En wat voor 1. Clover was een jong en enthousiast, grenzeloos paard. Net als ik op die leeftijd. Wat waren we vreselijk aan elkaar gewaagd, wat het ik met m'n handen in het haar gezeten maar wat genoot ik stiekem van haar streken. Zo vaak zat ik gewoon bij haar in stal of op de wei, te genieten. We groeiden samen op, we werden samen volwassen en beetje bij beetje werd onze band sterker. Clover is niet het type paard dat de lichtjes in haar ogen aan iedereen laat zien, ik heb ze gezien en het wat zijn ze mooi. We hebben ongelooflijk veel avonturen meegemaakt, we hebben uren door de natuur gestruind, we hebben samen de zon zien opkomen en zien ondergaan. Ik kon uren bij haar zijn zonder een woord te zeggen, even vitamine P(aard) opdoen noemde ik dat. Haar manen hebben meer tranen gedroogd dan me lief is maar ze was altijd even geduldig. Ze was de eerste die wist dat ik zwanger was, ze was de eerste die alles wist eigenlijk, vaak hoefde ik daar niets voor te zeggen. Toch.. Toch heb ik in januari 2015 de loodzware beslissing moeten maken haar te verkopen, we zaten financieel aan de grond, we hebben echt ieder dubbeltje omgedraaid maar er was geen mogelijkheid haar de zorgen te bieden die ze nodig had. Aan liefde was absoluut geen gebrek maar helaas draait het in deze wereld om meer dan dat. Ik vond een geweldig huisje voor haar, ik had hier echt een goed gevoel bij en op die manier hoopte ik deze hectische periode met een fijn gevoel te kunnen afsluiten. Helaas moest Clover daar in februari van dit jaar weer weg, ze was het toch niet helemaal voor die mevrouw en zij verkocht haar naar een handelaar. Na een tijdje ben ik hier achter gekomen en kreeg ik de gegevens van de handelaar. Na 3 zenuwslopende dagen kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon die mij vertelde dat ze alweer doorverkocht was aan kennissen die buitenritten organiseerde. Hij zou mij bellen om de contactgegevens van deze mensen door te geven maar ik heb nooit meer wat gehoord. Via de geweldige kracht van sociale media ben ik er achter gekomen dat Clover nu opnieuw bij een handelaar staat en ingezet wordt voor manege lessen. Ik ben direct naar hen toegereden in de hoop mijn meisje terug te kunnen halen. Helaas vraagt deze man het dubbele aan geld voor haar dan waar ik haar ooit voor verkocht heb.

Nu is mijn droom na het lezen van de inleiding misschien geen verassing meer. 

Mijn droom is om het resterende bedrag bij elkaar te krijgen en mijn meisje naar huis te halen. Ik wil haar uit de handel halen en gewoon van haar houden, niets meer en niets minder.

Ze heeft in een paar maanden tijden veel meer mensen gezien dan mij lief is, ik wil haar laten zien dat ze hier is om lief te hebben, niet om de mens te dienen voor hen eigen plezier.

Nu hoor ik jullie denken, je kon het toen niet meer betalen, hoe gaat dat nu ineens wel lukken? Ik heb toen der tijd gekeken naar een goedkopere stalling, deze was er niet. Nu zijn er meerdere stallingen die een plekje voor haar hebben voor een aantal tientjes per maand. Heerlijke plekjes waar Clover lekker paard kan zijn.

Onder het motto niet geschoten is altijd mis, wie helpt mij deze droom te verwezenlijken en Clover een vast thuis te bieden met oneindig veel liefde. 

Uitgelicht
Ziekte van Lyme overwinnen! image

Ziekte van Lyme overwinnen!

 • 21%
 • € 25.000 Doel droom
 • -