Lucas photo
Droom van: Lucas
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

brommobiel

brommobiel image
Ik heb de ziekte van Crohn. Wegens medicijngebruik kan ik geen zonlicht meer verdragen, ik verbrand binnen 5 minuten, ondanks zonnebrandcreme. Ook heb ik beduidend minder energie dan een "normaal" persoon, omdat de voedingsstoffen niet goed worden opgenomen in mijn lichaam. Binnenkort gaat mijn zoontje naar school en ik wil hem graag zelf kunnen brengen. Een brommobiel is voor mij een goede oplossing. Zo ben ik goed beschermd tegen de zon. Tijdens de koude en vooral gladde maanden komt de brommobiel ook goed uit, want met de fiets reizen is voor mij dan niet te doen. Met een brommobiel hervind ik mijn zelfstandigheid en kan ik goed voor mijn zoon zorgen als mijn vrouw werkt. Dit is mijn persoonlijke droom voor mijn gezin.

Waarom is een brommobiel voor ons dan de beste optie?

Ik kan helaas door gezondheidsredenen niet meer werken. Ik heb de pech gehad dat mijn eigen bedrijf nog niet lang genoeg bestond en ik nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering had, waardoor ik nu helemaal geen enkele inkomsten heb. Mijn vrouw werkt nu fulltime en hiermee redden we het financieel net. Een brommobiel is niet duur om te verzekeren en de reiskosten zijn ook zeer laag. Reizen met het OV is erg duur, en tevens kom ik zo weer veel in aanraking met de zon tijdens het heen en weer lopen van huis naar bushalte etc. 

Een rijbewijs halen is voor mij door bepaalde problematiek niet mogelijk, anders was ik hier wel voor gegaan. 

Met een brommobiel kan ik dus goed voor mijn zoontje zorgen, ik kan hem het hele jaar daar naar school brengen zonder dat ik verbrand. 

Tevens maakt het alles net wat makkelijker. Een keer met mijn zoon naar de bibliotheek, een speeltuin die eigenlijk wat te ver ligt om er heen te fietsen, tijdens een regenachtige dag boodschappen bij de supermarkt gaan doen.

Zoals u leest, een brommobiel helpt mij en mijn gezin verder op alle fronten. Het heeft alleen maar voordelen. Het zal een verrijking voor ons zijn. 

Bij voorbaat dank voor iedereen die ons steunt!

p.s: Het geld word gebruikt voor een tweedehands brommobiel, geen luxe, gewoon eentje die het goed doet, meer niet.  

Uitgelicht
Aanpassingen voor Qwin image

Aanpassingen voor Qwin

  • 47%
  • € 15.000 Doel droom
  • -