Bertha Boonstra photo
Droom van: Bertha Boonstra
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Malawi Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Bo

  Succes!

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  7 maanden geleden

Weeshuis Afrika /Malawi

Weeshuis Afrika /Malawi image
Hallo allemaal, Vroeger had ik al dromen om naar het buitenland te gaan als au-pair maar dat is er nooit van gekomen. Nu mijn kinderen volwassen zijn hebben zij mijn steun minder nodig en heb ik een leeftijd bereikt waarop ik nog dromen van mezelf kan verwezenlijken. Door mijn ziekte MS (ongeneeslijke ziekte zenuwstelsel) ben ik afgekeurd en vrijwilligers werk gaan doen bij Leekerweide. Hier geniet ik van maar dit geeft niet de voldoening die ik wil, wil nog zoveel meer. Heb bijna geen klachten op dit moment en wil iets nieuws doen, nieuwe ervaringen opdoen. Ik heb nu een persoonlijk doel gevonden waarin ik iets kan betekenen voor de lokale bevolking en mezelf. Er kwam iets op mijn pad na het lezen van een verhaal over vrijwilligerswerk in Afrika. Daarin werd verteld dat je nooit te oud bent voor iets nieuws, en niet moest wachten tot het te laat was. Ik heb dit artikel met veel interesse gelezen en alles op internet erover opgezocht, ik werd steeds enthousiaster en dit was/is de uitdaging die ik wilde.

“A once in a life time feeling”

 Ik was helemaal weg van de organisatie Doingoood en de projecten die ze aanboden en de begeleiding die ze bieden van A tot Z. In Malawi is een project House of Joy wat me meteen na het lezen van de info aansprak. Hier wilde ik vrijwilligers werk gaan doen. Een weeshuis waar 75 kinderen wonen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar en geleidt door 5 nonnen volgens de visie van  moeder Theresa. Mijn werkzaamheden zullen daar zijn, veel persoonlijk aandacht geven aan de kinderen, daar is nl weinig tot geen tijd voor.

Na mijn aanmelding is het traject in gang gezet en mag ik hier vrijwilligerswerk komen doen. Ik ga hierheen van 1 september tot 10 oktober en ben nu druk bezig met de voorbereidingen.

Ik ga hier veel leren en een hoop nieuwe ervaringen opdoen.

 Nu ga ik iets vragen waar ik niet goed in ben, de reis betaal ik zelf, maar ik zou ook graag een bijdrage willen geven aan de lokale projecten. Scholing, medicatie enz.

 Dus ik ga nu vragen om jullie steun en een gift op rek.nr.  NL20RABO0159543355    

Te storten t.n.v. Bertha Boonstra met kenmerk project Malawi.

 Ik kan jullie verzekeren dat iedere euro/kwache goed terecht gaat komen!

Grote donaties stort ik aan Doingood en in overleg met de plaatselijke coördinator wordt bekeken bij het project waar de nood hoog is om het geld te besteden.

 

Ik ben te volgen op Facebook via Bertha Boonstra.

En via een blog Bertha.reismee.nl waar ik mijn ervaringen met jullie ga delen.

 

Namens mij Zikomo Kwambiri  (heel erg bedankt).

 

                    Groetjes Bertha

Uitgelicht
Selie-Transport moet blijven image

Selie-Transport moet blijven

 • 209%
 • € 25.000 Doel droom
 • -