Danny Kouwenhoven photo
Droom van: Danny Kouwenhoven
 • 9 Donaties
 • € 205 Ontvangen
 • € 1.250 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  2 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  2 maanden geleden
 • € 30 Door: Frontriemenshop.nl

  Bedrag opgehaald tijdens Rabobank Outdoor Concours Delft 5-6-2016, Lieve Danny het is je zo gegund, hopelijk snel je droom waarmaken!! Liefs Stephanie & Mitchell

  6 maanden geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  Je verdient het!

  6 maanden geleden

Rijbewijs voor dierenhulp

Rijbewijs voor dierenhulp image
Om nóg meer dieren te kunnen helpen zou ik mijn rijbewijs heel goed kunnen gebruiken.

Al jaren zet ik mij onvoorwaardelijk in om dieren te helpen. Alle dieren. 7 dagen per week en zonodig 24 uur per dag. Zo werk ik al jaren vrijwillig bij een dierenambulance, voor een stichting die honden in Griekenland helpt, ik vang thuis (probleem)honden op om ze met mijn roedel een goede basis te geven om vervolgens te herplaatsen of zodat ze in een stabiele staat weer terug naar huis kunnen. In dat geval word er ook met het baasje gewerkt. Zo goed als alles wat ik doe is vrijwillig en ik vraag en verwacht er niets voor terug. 

Het heeft mij nooit echt mee gezeten. Er zijn m'n hele leven altijd wel problemen geweest. Heel uiteenlopend. Maar dat maakte me niet uit. Ik ben altijd doorgegaan met het helpen van dieren. Door deze problemen heb ik nooit de mogelijkheid gehad om mijn rijbewijs te halen en dat zit er ook niet in. Vandaar deze actie. 

Het is mijn droom om nog veel meer dieren te kunnen helpen en als er iets is dat me daarbij helpt is het een rijbewijs. Zo zou ik er op uit kunnen gaan om in geheel Nederland en verder dieren te helpen. Denk dan aan geadopteerde honden halen uit bijvoorbeeld Griekenland en Spanje waar ik dan meteen zou helpen in de asielen. Mensen en honden thuis helpen, want uiteindelijk zouden de "problemen" daar opgelost moeten worden, ik zou vrijwillig bestuurder van een dierenambulance kunnen worden en veel meer. 

Ik hoop op deze manier een 10-daagse rijopleiding werkeljkheid te laten worden en die droom uit te kunnen laten komen!

Uitgelicht