Patricia Vergeer photo
Droom van: Patricia Vergeer
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.750 Doel
  • Nederland Land
141 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Rijbewijs voor Dierenopvang!

Rijbewijs voor Dierenopvang! image
Hallo , Ik ben Patricia en ik ben 21 jaar. Op mijn 19e ben ik een opvangcentrum gestart voor verwaarloosde en mishandelde weidedieren. Inmiddels is deze stichting bijna 3 jaar oud en loopt er goed dankzij onze fantastische vrijwilligers! Echter is er een klein probleem bij mij als oprichtster en voorzitter van de stichting. Namelijk dat ik geen financiële mogelijkheden heb om een rijbewijs te halen. Doordat het kleine beetje geld dat ik heb in de opvang gaat om de dieren te kunnen onderhouden.

En dan de grote vraag. Waarom wil ik zo graag een rijbewijs?

het zit namelijk zo dat op mijn 14e Fibromyalgie is geconstateerd. Dit is een vorm van reuma dat het voor mij moeilijk maakt om te fietsen en een fulltime job te nemen, en dan voornamelijk fietsen naar het opvangcentrum. Momenteel wordt ik gebracht door mijn moeder die tevens werkt op de opvang. Echter zou zij ook graag een dagje vrij willen wat nu erg moeilijk is omdat ik bijna 7 dagen per week aanwezig moet zijn. 

Naast het komen op de opvang moeten er regelmatig dieren gehaald worden die het slecht hebben, voer zoals brokken en hooi en voor de warmte van de dieren natuurlijk ook stro. 

gezien in de opvang mijn moeder eigenlijk de enigste is die dit kan doen wil ik graag een eigen rijbewijs zodat ik deze last een beetje af kan nemen. De laatste tijd ben ik er namelijk achter gekomen dat een rijbewijs een erg belangrijk voordeel kan hebben aan onze opvang. 

Uitgelicht