Stefan Keukenkamp photo
Droom van: Stefan Keukenkamp
 • 29 Donaties
 • € 735 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Familie Schuitema

  Last but not least..........Heel veel geluk, plezier, en gezondheid toegewenst in Uganda

  4 maanden geleden
 • € 30 Door: Familie de Vries

  Heel veel succes! Graag een videoboodschap!

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Hylke Wolfkamp

  Beter laat dan nooit :-)

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Charlotte Lohuis

  veel succes!

  4 maanden geleden

Help ons op weg naar Uganda!

Help ons op weg naar Uganda! image
Beste familie, vrienden en kennissen, wij staan aan de vooravond van een groot avontuur, maar daar hebben we jou hulp hard bij nodig. Kinderen bij het grof vuil gezet, dat gebeurt nog steeds in het Afrikaanse land Uganda. Een van de armste landen ter wereld. Van 2 tot 20 augustus 2016 reizen wij (Iris, Elise, Jurgen, Gertjan, Ramon en Stefan) af om mee te helpen in een weeshuis. Jij kunt ons helpen, maar niet voor niets!

Het weeshuis ligt bij het stadje Mukono. Kinderen die aan de kant van de weg worden achtergelaten is daar aan de orde van de dag. Met jullie geld maken we een reis mogelijk waarin we helpen bouwen aan het weeshuis, de kinderen helpen en lesgeven!  Al veel geld hebben we bij elkaar. Met ons spaargeld, maar ook met diverse acties in de buurt. Wat rest zijn de laatste loodjes. Om te laten zien hoe dankbaar we zijn voor jullie hulp geven we je graag iets terug. Hieronder een overzicht! 

Doneer (vanaf) 10 euro We zijn heel blij met je bijdrage. Wanneer je dit bedrag doneert krijg je van ons een echte handgeschreven kaart vanuit Uganda. Uiteraard met weerbericht!

Doneer (vanaf) 25 euro Wanneer je dit bedrag doneert gaan wij voor je op pad! We komen voor jou terug met een speciale Ugandese souvernir. 

Doneer (vanaf) 50 euro Met dit bedrag krijg je een exclusief kijkje in de keuken. We maken voor jou een persoonlijke blog waardoor je op de hoogte blijft van onze avonturen én brengen persoonlijk een souvernir uit Uganda bij je langs. 

Doneer (vanaf) 100 euro Wanneer je dit bedrag doneert ben je onze subsponsor en daar zijn we je heel dankbaar voor. Je wordt tijdens de reis op de hoogte gehouden door onze blog, krijg een persoonlijk videobericht uit Uganda en een handgeschreven kaart! Met weerbericht. 

Doneer (vanaf) 500 euro Vanaf dit bedrag ben je onze hoofdsponsor. Je helpt ons enorm. Voor jou al het bovenstaande + dat wij een avond komen om Ugandees voor je te koken. We hebben er nu al zin in!

Bedankt voor jullie steun!

Iris en Elise van Drie, Jurgen Hulleman, Gertjan Niemeijer, Ramon Grolleman en Stefan Keukenkamp

Uitgelicht
Young4Jesus image

Young4Jesus

 • 14%
 • € 2.000 Doel droom
 • -