Huub Fest photo
Droom van: Huub Fest
 • 57 Donaties
 • € 1.059 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: R.van der Woude

  Veel succes

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Henk Fest

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Veel succes !

  4 maanden geleden
 • € 50 Door: VBK | Media

  4 maanden geleden

Fibromyalgiesite updaten

Fibromyalgiesite updaten image
Sinds 2001 is de website gegroeid vanaf een persoonlijke website over Fibromyalgie tot een volwaardige website met informatie die gedeeld wordt dankzij verschillende medische instanties. Maandelijks komen er meer dan 20.000 mensen de website bezoeken. Hieronder niet alleen lotgenoten, maar ook (huis)artsen, specialisten, therapeuten, diverse medische instellingen, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen enzovoort.  Nu is het tijd om de website te moderniseren waar helaas een prijskaartje aan hangt.

Gratis informatie
Dagelijks worden de website en het bijhorende forum op vrijwillige basis onderhouden en wordt er telkens onderzoek gedaan naar de laatste informatie. Oude informatie wordt telkens opgeschoond en vervangen. Als bron gebruikt Huub's Fibromyalgiesite diverse professoren, wetenschappers en artsen uit het directe werkveld. Daarnaast dragen ook patiëntenverenigingen en lotgenoten hun steentje bij.

Achterstallige software updaten
De laatste software-update stamt van voor de komst van smartphones en tablets. Het gevolg is dat de website niet compatibel is met de huidige technieken en er te weinig interactie mogelijk is met de social media. Voor deze ombouw moet ik de hulp inroepen van een professional waar een prijskaartje aan zit.

Informatie gratis houden
Omdat Huub's Fibromyalgiesite na 15 jaar nog steeds op persoonlijke titel onderhouden wordt, worden er geen inkomsten gegenereerd. De domeinnaam en hosting van de website zijn al deze jaren dan ook uit eigen zak betaald. Het prijskaartje voor de ombouw kan ik helaas niet zelf bekostigen. Graag wil ik de waardevolle informatie voor iedereen gratis toegankelijk houden zonder al te veel reclame op de website.

Samen de website opnieuw opbouwen
Graag wil ik jouw hulp inroepen om de website naar de huidige maatstaven te brengen. Doneren kan vanaf €5,- en heeft geen limiet. Aangezien de website geen winstgevende functie heeft, kan ik geen winstuitkeringen doen. Toch wil ik graag wat terugdoen voor jouw donatie.
Indien gewenst krijg je bij een donatie het volgende:

€5,- t/m €49,99 Naamsvermelding op de speciale sponsorpagina
€50,- t/m €99,99 Naamsvermelding op de speciale sponsorpagina met linkvermelding naar jouw website
€100,- t/m €199,99 Banner op de speciale sponsorpagina met link naar jouw website

200,- of meer Banner op de startpagina met link naar jouw website

Help jij mij mee om informatie over Fibromyalgie overal goed leesbaar op te kunnen vragen op internet? Alvast mijn hartelijke dank namens alle bezoekers.

Uitgelicht