Ina Kappers photo
Droom van: Ina Kappers
 • 3 Donaties
 • € 45 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Jan en Maja Eshuis

  7 maanden geleden
 • € 15 Door: Ina Kappers

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Nadine de Haan

  7 maanden geleden

Help AngoS helpen

Help AngoS helpen image
Helpt u AngoS, mensen met een functie beperking te helpen

De gehandicapten Organisatie  "AngoS"   Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie Salland , is een organisatie, van, voor en door mensen met een functie beperking.

Een organisatie die op dit moment in de problemen zit, door  o.a. een landelijke corrupte penningmeester en een dagelijks bestuur  die wanprestaties heeft geleverd die er samen voor  heeft  gezorgd dat  Ango Nederland failliet is verklaard, maar niet onze vereniging AngoS

Wij hebben een eigen k.v.k. nummer en stonden ingeschreven als een eigen vereniging binnen de Ango, maar de curator heeft wel onze bankrekening geblokt.

Wij, Ango Salland strijden voort maar wij hebben op dit moment uw financiële steun heel hard nodig.

Wat doen wij voor onze mensen, en ook niet leden laten we niet in de kou staan

De belastingaangiftes voor iedereen met een inkomen op bijstandsniveau, zijn helemaal gratis, alle kosten worden op dit moment uit eigen zak betaald.

Advies en hulp voor mensen die in de knop zitten op allerlei gebied, zoals financieel, en op sociaal gebied. Wij gaan mee naar zittingen, UWV enz. ook deze kosten worden uit eigen zak betaald.

In oktober is er  onze leden en niet leden een feestavond, een avond met muziek een hapje en een drankje en een gezellige Bingo

In november een sint middag waar alle leden en vooral niet leden met kinderen naar toe kunnen gaan, en waar alle kinderen een cadeau krijgen van de sint, heel veel van onze gasten die aanwezig zijn, hebben een inkomen op bijstandsniveau.

Kerstavond, een avond met muziek bingo, een hapje en een drankje  en een kerstpakket

Is dit allemaal nodig,

Ja, heel erg, heel veel mensen zijn de afgelopen jaren in een armoedeval beland, en hebben deze ondersteuning heel hard nodig,

Een voorbeeld

Enkele jaren geleden belde een Ango lid mij op dat ze ziek was en niet op de kerstavond kon komen, ze huilde en gaf aan dat ze nu geen kerstpakket zou krijgen die ze hard nodig had, natuurlijk kreeg deze mevrouw ook haar kerstpakket, we hebben het bezorgd.

Een mevrouw staat in de lift met haar kerstpakket, een buurman die ook bij haar in de lift stond gaf haar een half pak kaarsen, ze belde mij de volgende dag op, en zei, ik heb nog nooit zo’n mooie kerst gehad.

Vindt u net als ik dat onze mensen een gezellige avond verdienen, en alle hulp die ze nodig hebben, een kerstpakket die heel hard nodig is krijgen

Wij vragen niet om duizenden euro’s maar met een bedrag van €3000 kunnen wij onze leden weer een fijn jaar bezorgen.

Help ons a.u.b. mensen te helpen die het moeilijk hebben.

Website: www.ango-salland.nl

Uitgelicht