bezorgde vriendin photo
Droom van: bezorgde vriendin
 • 2 Donaties
 • € 25 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  Hoi Roos, Het is maar een kleine bijdrage maar ik zal dit delen op facebook en hoop voor je dat er snel veel geld binnenkomt voor je meisjes. Veel sterkte met je gezondheid en probeer je niet teveel zorgen te maken. Liefs van een oud-collega

  7 maanden geleden
 • € 15 Door: bezorgde vriendin

  Lieve Roos, ik gun je al het geluk van deze wereld en hoop dat er veel mensen bereid zijn je te helpen, zodat de toekomst van je twee meiden snel op orde komt.

  7 maanden geleden

hulp voor zieke vriendin

hulp voor zieke vriendin image
Een ernstige zieke vriendin is financieel zwaar in de problemen geraakt waardoor al het spaargeld voor haar dochters noodgedwongen is opgebruikt. Haar grootste wens is dit bedrag weer te kunnen aanzuiveren.

Een goede vriendin is drie jaar geleden buiten haar schuld haar baan kwijt geraakt. Net daarvoor hebben zij en haar man een fikse kostenpost voor noodzakelijk onderhoud van het huis gehad. Zij hebben daarvoor een verbouwingskrediet afgesloten met het plan dit zo snel mogelijk af te lossen. Echter is zij net daarna zonder werk gekomen door een reorganisatie en is zij wat met haar gezondheid gaan sukkelen. Dit maakte het extra moeilijk om een nieuwe baan te vinden. Na ruim een jaar is de uitkering gestopt en haar gezondheid is inmiddels ronduit slecht te noemen. Door de veel lagere inkomsten hebben zij een beroep moeten doen op het spaargeld voor de studie en toekomst van hun dochters om het verbouwingskrediet af te kunnen lossen. Omdat zij nu van een salaris moeten leven blijft er na aftrek van alle vaste lasten nog net voldoende geld over om boodschappen te doen, dus het geld voor de kinderen is al helemaal niet meer terug te betalen. Haar man en dochters werken volop om nog enigszins normaal te kunnen leven, maar moeten buiten hun baan en school ook het huishouden en mantelzorg doen. De zorgen om het financiele plaatje zorgen bij haar voor ontzettend veel stress, wat haar gezondheid zeker niet ten goede komt. Ze hebben slechts een kleine familie die ook niet in gelegenheid is om ze te helpen.  Ik zou haar daarom zo graag willen helpen met in ieder geval weer een leuke start om de toekomst van haar dochters veilig te stellen. Op die manier geeft dat haar weer wat rust en kan zij zich voor de volle honderd procent op haar gezondheid en gezin richten. Het streefbedrag van 1.000,00 is ontzettend hoog, maar zij zullen zeker blij zij met iedere euro die er binnenkomt. Wilt u alstublieft helpen met een kleine donatie? Zij zou u zo dankbaar zijn. 

Uitgelicht