Max en Tessel photo
Droom van: Max en Tessel
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 750 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    7 maanden geleden

the art of joy voor mama

the art of joy voor mama image
Wij willen heel graag geld ophalen voor onze moeder omdat ze een break verdient. Een vakantie naar een plek waar ze bekend is en tot rust kan komen. Helaas heeft ze daar op dit moment zelf de financiële ruimte niet voor. Ook tijdens misschien wel de lastigste periode in haar leven, is ze er altijd voor ons geweest. Dit is onze kans om wat terug te doen. Op onze pagina vindt u het hele verhaal.

Onze moeder is een fantastische vrouw van 50 die nooit ergens bang voor is. Na rechten gestudeerd te hebben en jaren als jurist te hebben gewerkt, onder andere met een eigen bedrijf, is ze nu de grootste hobbel in haar leven tegengekomen.

4 jaar geleden zijn haar beiden ouders binnen een half jaar van elkaar overleden. Dit was t startschot voor een stroom aan famiolie problemen waar geen einde aan leek te komen. 

Ons plan is om haar naar een Bed and Breakfast in Portugal te sturen. Dit toevluchtsoort is ons en haar goed bekend van eerdere reizen er naartoe. Het biedt vele activiteiten die haar zullen helpen met het verwerkingsproces. Daarbij liggen de eigenaren haar na aan het hart. Wij weten zeker dat ze daar echt tot rust kan komen. Voor een beter beeld van waar we haar naartoe willen sturen, zie hier de link:

 

https://www.theartofjoy.nl/

 

Wij leggen zelf natuurlijk ook geld opzij en we doen ons best om ook in de directe omgeving geld op te halen. Helaas zijn de middelen voor kinderen van onze leeftijd, 19 en 16, nog altijd beperkt. Als iemand een break verdient dan is het wel onze moeder, die de afgelopen periode zo hard heeft moeten vechten, zonder ons een moment uit het oog te verliezen. Daarom hebben we jullie hulp nodig. Alle kleine beetjes helpen natuurlijk daarbij. 

Uitgelicht
Rijbewijs voor mijn vrouw image

Rijbewijs voor mijn vrouw

  • 7%
  • € 2.500 Doel droom
  • -