Michael Korse photo
Droom van: Michael Korse
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 800 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Ik hoop dat het je lukt, een tweede kans heb ik ook eens gekregen dus jij verdient die ook

  7 maanden geleden

Heftruck en VCA certificaat

Heftruck en VCA certificaat image
Hallo Iedereen. Ik wil heel graag mijn heftruck, reachtruck en vca certificaten halen. Wilt U mij daarbij helpen?

Ik heb een beetje hulp nodig bij het opstarten van mijn 'normale' leven. In het verleden was ik heel dom bezig en heb ik nooit aan mijn toekomst gedacht want je leeft maar 1 keer en alles mag niks moet.. Nou nee, daar ben ik nu achter gekomen MAAR ik ben er nu WEL achter gekomen!

Door dat leven heb ik niets opgebouwd, volledig mijn eigen schuld natuurlijk! Na een veroordeling en een straf te hebben uit gezeten, is het zonder opleiding eigenlijk heel moeilijk om een baan met een beetje toekomst perspectief te vinden. Een strafblad laat de rest van de werkgevers ook afhaken dus daar zit ik dan. Geen inkomen van werk, geen geld voor een opleiding en geen uitkering. Maar WEL de wil om een leven op het rechte pad te vinden.

Terug naar criminaliteit is uitgesloten en de schoolbanken in is niet te betalen. Met deze certificaten kan ik een baan krijgen en sparen voor een nog betere opleiding. Daarom hoop ik dat deze campagne het steuntje in mijn rug geeft zodat ik de rest wel op eigen kracht kan doen en ik in de toekomst misschien ook iemand met zijn droom kan helpen.

Help alstublieft om mijn leven op gang te krijgen, iedereen maakt wel eens een fout. De een is groter dan de ander maar een tweede kans verdient iedereen toch?

Uitgelicht