Frans van Erve photo
Droom van: Frans van Erve
 • 2 Donaties
 • € 75 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Frans van Erve

  Deze vleugel verdient het om opgeknapt te worden. Maar bovenal verdienen de bewoners, waaronder mijn moeder met haar vriendin en nog paar vrouwen die ik inmiddels erg mag, het dat er over een paar maanden huiskamerconcerten gegeven kunnen worden. Als iedereen een paar euro doneert dan zitten we binnen een paar maanden aan het bedrag wat nodig is.

  3 jaren geleden
 • € 25 Door: Dirk van Erve

  Omdat ik weet dat het in goede handen is en het een prachtig initiatief is. Delen en Doneren!

  3 jaren geleden

Miniconcerten in Villa Anna

Miniconcerten in Villa Anna image
Een mooi gerenoveerde concertvleugel in Villa Anna, een woonvorm van Convivio voor dementerende ouderen. Een paar keer per jaar een miniconcert voor vleugel en een ander instrument of zang door jongeren. Oud en jong genieten van elkaar. Mooi toch!

Op de foto ziet u een concertvleugel. restaureren kost 10.000 euro voor het opnieuw lakken, 3500 euro voor nieuwe snaren en 1500 euro voor een nieuw klavier en stemmen. Het lakken is niet nodig om concerten te kunnen geven. Vandaar de 5000 als doel. Dat neemt niet weg dat 15.000 natuurlijk geweldig zou zijn! Mijn moeder woont met 7 andere bewoners in dit monumentale pand. De dames houden van klassieke muziek, maar fleuren helemaal op als dit life door jongeren uitgevoerd wordt. Stel je een huiskamerconcert voor met thee, koffie en lekkers. Bezoekers zijn ook welkom, met een ereplaats voor donateurs. Geef met gulle hand.

Uitgelicht