Marleen photo
Droom van: Marleen
  • 1 Donaties
  • € 50 Ontvangen
  • € 3.039 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 50 Door: Familie Fransen

    Wat een supermooi initiatief! Wij doneren hier graag voor!

    5 maanden geleden

tovertafel voor cliënten

tovertafel voor cliënten image
Hallo allemaal, Voor mijn cliënten met dementie zouden mijn collega's en ik graag een tovertafel aanschaffen. Helaas vallen door de continue bezuinigingen vele activiteiten weg.Hierdoor wordt het lastig de bewoners een leuke dag invulling aan te bieden. De tovertafel is hiervoor echt een erg mooi alternatief waar meerdere cliënten tegelijk aan kunnen deelnemen.

De Tovertafel Original is een speels product voor ouderen in de midden tot late fasen van dementie. Interactieve spellen, bestaand uit lichtprojecties op tafel, reageren op hand- en armbewegingen en stimuleren de ouderen zowel in fysieke activiteit als sociale interactie. De Tovertafel Original is ontwikkeld tijdens het vierjarige promotieonderzoek van Hester Le Riche, voor een groot deel in samenwerking met de doelgroep zelf. De Tovertafel sluit daarom perfect aan op hun behoeften en wensen. (www.activecues.com)

We hebben door sponsoring van de prachtige stichting ' stichting vrienden van Kronnenzommer' al een groot gedeelte van het aanschaf bedrag bijeen.

Via deze weg hopen we spoedig het volledige bedrag bij elkaar te kunnen krijgen om onze bewoners te voorzien van prachtige interactieve spellen en we een lach op al hun gezichten kunnen 'toveren'.

Uitgelicht