Lotte Meeuse photo
Droom van: Lotte Meeuse
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.600 Doel
  • Nederland Land
149 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Vrijwilligerswerk Tanzania

Vrijwilligerswerk Tanzania image
In 2017 reis ik af naar Tanzania om daar vrijwilligerswerk te gaan doen. Dit kan ik echter niet in mijn eentje betalen. In Tanzania wil ik armere families helpen, als iedereen een steentje bijdraagt (al is het een euro) helpen we mensen die het veel en veel slechter hebben!

Mijn naam is Lotte, ik ben 15 jaar en ik ben ontzettend dol op reizen. Vorig jaar ben ik met mijn ouders en zusje naar Afrika geweest. Dit heeft een groot impact op mij gemaakt, het kwam echt aan hoe slecht zij het daar hebben vergeleken met ons in Nederland. Sinds Afrika heb ik een beetje een schuldgevoel naar mensen die het slechter hebben; ik kan iedere dag naar school terwijl die mensen daar niet eens genoeg geld hebben om te eten. 

Om deze reden wil ik dan ook naar Tanzania om daar vrijwilligerswerk te doen. Mijn plan is om pakketten samen te stellen waarin ik verschillende spullen stop die de mensen echt kunnen gebruiken: toiletartikelen, eten, drinken, schoolspullen etc. Op deze manier hoop ik ze een kans op een beter leven te geven. 

Als iedereen een steentje bijdraagt, al is het maar een euro, kunnen we er samen voor zorgen dat de mensen die het zo ontzettend slecht hebben ook kans krijgen op een beetje geluk. Ik ga proberen langs zoveel gezinnen te gaan als lukt, zodat ik een groot aantal gezinnen kan helpen.

Het zou echt ontzettend veel voor me betekenen als je iets zou willen doneren, ik wil namelijk ontzettend graag deze mensen helpen maar in mijn eentje heb ik er simpelweg het geld niet voor.

Heel veel liefs,

Lotte

Uitgelicht
kater bob  image

kater bob

  • 7%
  • € 1.000 Doel droom
  • -