kelly photo
Droom van: kelly
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

ik gun het hun zo erg !

ik gun het hun zo erg ! image
hallo allemaal, allereerst bedankt dat jullie de moeite nemen om mijn droom te lezen. mijn droom is om mijm moeder en vader hun beloofde cruise te geven als hun cadeau. mijn zusje en ik hebben onze ouders beloofd toen wij nog heel jong waren (ongeveer 13 a 14 jaar) om hun een cruise cadeau te doen als hun 25 jaar getrouwd waren helaas is dit nooit gelukt. zelf leef ik echt van het minimum en het zal er waarschijnlijk nooit inzitten dat ik hun dit kado kan doen. daarom wil ik dit proberen in de hoop het bij elkaar te krijgen.

de reden waarom ik vind dat hun dit verdienen.

hun zorgen al hun leven lang voor 3 kinderen, alle 3 met een gebruiksaanwijzing. mijn moeder is 1a2 jaar geleden erachter gekomen dat ze suikerziekte heeft. met mijn broertje is het ziekenhuis in en ziekenhuis uit, vanwege dat hij een teveel aan hersenvocht aanmaakte. bij mijn eigen jeugd heeft mijn moeder en vader het ook echt niet makkelijk gehad. zelfde geld voor mijn zusje.

kortom ik wil mijn moeder en vader bedanken en mijn respect naar hun laten zien. ik heb zoveel respect voor mijn ouders dat hun zo een sterke mensen zijn en overal doorheen zijm gekomen. hun zijn mijn voorbeeld !!

Uitgelicht