Mark Appeldoorn photo
Droom van: Mark Appeldoorn
 • 10 Donaties
 • € 250 Ontvangen
 • € 220 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Marco van den Bos

  5 maanden geleden
 • € 20 Door: Robert & Helen

  Mooi initiatief Mark!

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Danny en Jerome

  Succes met je mooie actie Mark!

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Petra

  Succes! Hoop dat de speciale fiets er snel komt :-)

  6 maanden geleden

Fietsen voor mijn schoonzus

Fietsen voor mijn schoonzus image
Mijn schoonzus helpen haar droom waar te maken door mijn fietstocht te laten sponsoren.

Zondag 3 juli fiets ik de Tour d' Utrecht. Ik ga 110 km fietsen en wil daarmee heel graag geld ophalen om de droom van mijn schoonzus Willemien te helpen realiseren.

Mijn schoonzus Willemien heeft na een hersenbloeding Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) opgelopen. Dit houdt in dat zij de iedere dag weer last heeft van constante hoofdpijn, geheugenproblemen, extreme vermoeidheid en overgevoeligheid voor geluid, licht en beeld.

Sinds juli 2013 vormt Willemien, samen met mijn broer Nils,een gastgezin voor therapiehond Diaz van Stichting Hulphond. Met de komst van Diaz is er veel in positieve zin veranderd voor Willemien. Diaz brengt haar structuur, gezelschap en zorgt voor gezonde beweging buiten. Dit levert veel meer kwaliteit van leven op. Diaz werkt twee keer per week als therapiehond in Oldenzaal. Willemien en Nils wonen in Enschede. En nu wil Willemien een speciale bakfiets met trapondersteuning aanschaffen zodat zij die 2 maal per week Diaz met de bakfiets naar Oldenzaal kan brengen en weer kan ophalen. Deze fietstochten zijn goed voor haar hersenen en dat zorgt weer voor veel meer levensvreugde voor Willemien.

Help jij mij ook haar droom waar te maken? Ik ga mij 110 km het snot voor de ogen fietsen. Dus als ik gemiddeld € 2,- per km ophaal heb ik mijn doel bereikt! En meer mag natuurlijk altijd :-)

Voor meer info zie ook:

http://www.dreamordonate.nl/6044-een-bakfiets-voor-diaz

Uitgelicht