Gerrie Bakker photo
Droom van: Gerrie Bakker
 • 4 Donaties
 • € 120 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Annet

  Steentje bijdragen aan geluk.

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Netty de Vos

  In de geest van mijn broer Cees die ook zo heeft genoten in Sri Lanka

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: edith

  Laat ik dan maar beginnen met een klein stukje geluk voor Lucky

  6 maanden geleden
 • € 50 Door: Gerrie Bakker

  7 maanden geleden

Lucky's droom

Lucky's droom image
Help Lucky zijn droom te realiseren. We zullen proberen uit te leggen waar het om gaat. Zoals jullie misschien allemaal wel weten heeft Stef in Sri Lanka gewoond. In 2015 ging hij daar voor 6 weken op vakantie en heeft hij mij uitgenodigd hem daar te bezoeken. Tijdens mijn vakantie daar heb ik iemand leren kennen die wij nu graag zou helpen zijn droom te realiseren.

Het is een vriend van Stef, die hij al 10 jaar kent, Luxman Kumara. Lucky, zoals hij genoemd wordt, is met ons een paar dagen op rondreis door Sri Lanka geweest, hij is nl. tourleider van beroep.  We hebben een fantastische rondreis gemaakt en tijdens deze dagen vertelde Lucky, dat hij in de toekomst graag zelf een paar gastenverblijven wilde bouwen om zijn gasten onder te brengen. Nu zoekt hij steeds een hotel voor ze.

Inmiddels zijn we meer dan 1 jaar verder en is Lucky begonnen met het bouwen aan zijn droom. Maar daar is natuurlijk veel geld voor nodig. Daarom willen Stef, Jan en ik proberen of we hem, door middel van kleine donaties van jullie kant, hierin een beetje kunnen steunen zodat hij zijn gastenverblijven nog dit jaar in gebruik kan nemen. Hoe eerder ze klaar zijn, des te eerder gaat het geld opbrengen natuurlijk en er moeten nog heel wat spullen worden aangeschaft voordat alles klaar is.

Voor ons geldt, iemand op deze manier proberen te helpen is leuker dan te doneren voor één of ander goed doel waarvan je nooit weet waar het geld terecht komt.

Wij gunnen Lucky en zijn gezin een goede toekomst en hopen dat jullie bereid zijn een donatie te doen. Vele kleintjes maken één grote.

Uitgelicht