Fleur photo
Droom van: Fleur
  • 1 Donaties
  • € 10 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 10 Door: Maarten en Linda

    6 maanden geleden

Reis naar Oeganda

Reis naar Oeganda image
Ik ben Fleur Helling, 14 jaar en zit in 3 VWO. Met school ga ik via de organisatie Worldmapping naar Oeganda. Het meeste geld gaat naar de mensen die daar de projecten mogelijk maken, dus je steunt ook de bevolking in Oeganda als je wat geld aan mij doneert.

Ik ga in februari naar Oeganda via de organisatie Worldmapping. Ik ga daar vrijwilligerswerk doen en nog veel meer. We gaan bijvoorbeeld op safari een paar dagen. Met de kerst hebben we met school geld ingezameld om een basisschool in Oeganda op te zetten. Tijdens deze reis ga ik ook naar de opening van deze school en kan ik zien waar het geld naartoe is gegaan.
Ik ga veel van deze reis opsteken bijvoorbeeld wereldkennis maar ook hoop ik het reisplezier te ontdekken. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest en ik ben ook nog nooit zo lang zonder mijn ouders weg geweest dus dit wordt een heel mooie en vooral leerzame reis voor mij. Ik ga ook “back to basic”, op deze manier ga ik wat we hier hebben meer waarderen. Ook ga ik de situatie in Nederland op een andere manier bekijken en leren dat we het hier zo slecht nog niet hebben. Ook hoop ik mezelf iets beter te leren kennen met deze reis. Ik heb nog geen idee wat ik later wil worden. Misschien kom ik met deze reis nog wel op goede ideeën.
Ik ben ook al op andere manieren bezig om geld in te zamelen zoals kettingen maken en verkopen. Ik hoop dat ik op deze manier genoeg geld bij elkaar krijg om naar Oeganda te kunnen gaan.

Dus help mij naar Oeganda.

Uitgelicht