Saskia Ham photo
Droom van: Saskia Ham
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 153.500 Doel
  • Nederland Land
88 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

een renteloze lening

een renteloze lening image
Mijn Naam is Saskia, ik ben een alleenstaande moeder. Mijn oudste zoon studeert Chemie en wil straks naar de Universiteit. Mijn jongste zoon doet een BBL-opleiding tot horeca-assistent. Mijn dochter gaat binnenkort naar het SVO. De jongste twee hebben o.a. ASS. Zelf ben ik hardzoekende naar een andere baan.

In 1994 ben ik getrouwd en begin dit jaar gescheiden. 

Mijn ex dringt erop aan dat het huis overgezet moet worden op mijn naam. En lukt mij dat niet, dan moet het maar in de verkoop. Het huis waar mijn kinderen geboren en opgegroeid zijn. Echt mijn allesie. Ik hou van dit huis met heel mijn hart. 

Ik kom uit een huwelijk die in het teken heeft gestaan van de carriere van mijn man. En waar ik de zorgtaak voor de kinderen en het huishouden had. Daarnaast werkte ik als gastouder en had diverse andere baantjes. 

Ik ben iemand van afspraken. En als ik afspraken maak, dan kom ik ze ook na. Ik ben een doorzetter. Een overlever. 

Ik zoek iemand die mij een lening kan verstrekken. Betrouwbaar van beide kanten natuurlijk. Alles keurig op papier. Met duidelijke afspraken. 

Iemand die in mij geloofd en mij de rust gunt. Het huis op mijn naam te kunnen zetten. Bijvoorkeur renteloos, maar met goede afspraken over de aflossing. 

Na alle turbelentie van de afgelopen jaren heb ik maar 1 wens. Rust, Rust voor mijn kinderen, Rust voor mezelf en weer vertrouwen krijgen in een toekomst met ons vieren. 

Bent u degene die in ons vertouwd? Bent u degene die ons dit gunt? Ik zal u eeuwig dankbaar zijn. 

Een schenking is natuurlijk ook welkom. In ieder geval zal het aangewend worden om het huis te kunnen gaan financieren. Alles is welkom. 

Bent u degene op wie wij mogen proosten op 31 december 2016, voor een beter 2017? 

Uitgelicht
Mijn derde gedichtenbundel!  image

Mijn derde gedichtenbundel!

  • 3%
  • € 900 Doel droom
  • -