Lisa Jochoms photo
Droom van: Lisa Jochoms
 • 24 Donaties
 • € 544 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Desie van de Pol

  Hee Lieseke, wat een topwerk doe je daar!! Succes de laatste paar dagen en ik zie je snel weer:) Liefs

  2 jaren geleden
 • € 10 Door: Marloes

  Last minute, maar niet minder gemeend! *stiekem nogsteeds wachtend op de 2e cupcake ronde* ;p Heel veel succes Lisa!! X

  2 jaren geleden
 • € 25 Door: Ruby van de Pol

  Succes Lisa! Dat het een mooie ervaring mag worden!

  2 jaren geleden
 • € 20 Door: Frank Vullings

  Succes Lisa!

  2 jaren geleden

Vrijwilligerswerk in Porto!

Vrijwilligerswerk in Porto! image
Het asiel Aanifeira in Porto (Portugal) is een non-profit organisatie, het ontvangt geen subsidie maar ze zorgen wel voor ruim 400 honden die iedere dag gevoerd en verzorgd moeten worden. Ze ondernemen zelf veel initiatieven om aan geld te komen dankzij de vrijwilligers. Hier ga ik van 28 juli t/m 10 augustus a.s. een bijdrage leveren door mee te helpen in het asiel. Uiteraard wil ik meer doen dan alleen meehelpen. Daarom ga ik geld inzamelen voor hen.

'Mama, later wil ik zieke dieren en kleine kinderen helpen in de derde wereldlanden' zei ik als 9-jarig meisje. Nu, ruim 12 jaar later, studeer ik Diergeneeskunde in Antwerpen en is het mijn doel om beroepsmatig dieren beter te maken. Toch is het vrijwilligerswerk in het buitenland nog altijd in mijn achterhoofd blijven spoken. Door het bekende 'yolo' (You Only Live Once) heb ik besloten om er dit jaar echt werk van te maken. Waarom dit jaar? Ik zit nu in de tweede bachelor, ik hoef nog geen klinieken te lopen en dergelijke. Waarom uitstellen als het nu kan? Aanifeira in Porto (Portugal) is op mijn pad gekomen en mijn handen jeuken om daar mee te helpen.
Inmiddels zijn de vliegtickets geboekt en het onderkomen is geregeld. Uiteraard wil ik niet met lege handen aankomen, daarom wil ik geld inzamelen en acties houden. De vliegreis, kost en inwoning en het werk zijn voor mijn rekening, maar iedere bijdrage voor het asiel/dierenkliniek is van harte welkom! Elke cent helpt en het gaat 100% naar Aanifeira! Doneer nu!

Via www.facebook.nl/lisanaarporto zal ik updates plaatsen van donaties, acties en een blog bijhouden als ik daar ben. Alvast ontzettend bedankt!

Uitgelicht