Tanya Jansegers photo
Droom van: Tanya Jansegers
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 3.000 Doel
  • BelgiĆ« Land
20 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Xanthi's Straydogs safe

Xanthi's Straydogs safe image
In mijn vrije tijd zet ik me in om de honden die rescuer Giota in Xanthi redt, te helpen. Giota heeft het echter zeer moeilijk om het hoofd boven water te houden. Dieren redden kost geld. Hierdoor stapelen de schulden zich op. Ik wil me inzetten om deze schulden af te bouwen, zodat zij zich in de toekomst kan blijven inzetten voor de Griekse zwervers, waar niemand anders meer naar omkijkt.

Het leven van een Griekse straathond is keihard. De meeste honden werden gedumpt door hun eigenaar. Ofwel omdat ze als puppy ongewenst waren, ofwel omdat ze oud geworden zijn, ofwel omdat ze te groot waren. Alle excuses zijn goed.

Veel Grieken haten hen. Het is niet de eerste keer dat rescuer Giota mishandelde, vergiftigde of aangereden honden vindt. 

Giota zet zich in om deze en ook vele andere honden te redden. Zij tracht voor hen een onderdak te vinden zodat ze veilig zijn. Behalve eten en drinken geeft ze deze sukkeltjes ook medische zorgen.

Uiteraard kost dit veel geld. Giota is echter werkloos. Al haar spaarcenten gingen naar de honden. Zij probeert in de omgeving werk te vinden, maar door de slechte economische situatie zijn de banen erg schaars.

Giota heeft momenteel schulden bij onder andere de voedselleverancier en bij de dierenarts. Omdat ik veel respect heb voor haar werk én omdat ik het jammer zou vinden als zij in de toekomst deze dieren niet meer zou kunnen redden, wil ik jullie hulp vragen om haar schulden af te bouwen.

Zodoende blijven de Xanthi's Straydogs veilig.

Volg onze andere acties en honden op: https://www.facebook.com/felisetcanis/

info : felisetcanis@outlook.com

Uitgelicht
Mijn ei en ik image

Mijn ei en ik

  • 7%
  • € 30.000 Doel droom
  • -