Roxanne photo
Droom van: Roxanne
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 30.000 Doel
  • Nederland Land
24 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    6 maanden geleden

Mijn mama helpen

Mijn mama helpen image
Ik wil mijn mama en mijn broertje en zus graag helpen!

mijn mama heeft alles tegen gehad!

ze heeft altijd een goed lopend bedrijf gehad en een goeie relatie, tot het momend kwam dat ze oververwerkt raakte maar toch 3 kinderen had om voor te zorgen!

haar partner in het bedrijf heeft achter haar rug om haar kindje "haar bedrijf" verkocht .

maar ze bleef positief! En vocht voor het leven om alle schulden die hij had gemaakt aftelossen, en dat lukte wij waren zo trots als een Pauw!

maar toen ze er achter kwam dat onse vader al die tijd getrouwd was met een andere vrouw brak ze opnieuw en hebben wij onse vader ook nooit meer gesproken of gezien!

en dan kom je op het punt dat er een samenlevingscontract was en de relatie net over ging terwel me moeder net een hypotheek had afgesloten voor het nieuwe huis wat ze gingen laten maken..

me moeder had een bedrijf me vader niks dus alles was betaald door me moeder maar als je een samenlevingscontract hebt "moet je alles delen" en ookal heb jij als persoon alles betaald aan het huis moet je allemaal voor de helft terug betalen en dat was mijn lieve moeder ook gebeurd! 

Ze heeft niks meer "wij hebben niks meer" en me moeder heeft altijd goed voor ons gezorgt het is de beste moeder maar als de kinderen wat groter worden hebben ze vaak het gevoel dat ze iets terug willen doen! 

En daar komt mijn naam in beeld 

ik wil mijn moeder helpen weer een goed onderdak te krijgen en weer een beetje lucht te krijgen!

ze heeft in totaal al meer dan 6 ton afbetaald aan haar bedrijf en aan onse vader die nu lekker in de zon aan het genieten is van mijn moeders hard verdiende centen! (Hoe eerlijk kan het leven zijn) maar ze wil er vanaf zijn van die man maar dat lukt alleen als ze haar laatste stukje "schuld" aflost!

al meer dan 7 jaar geconfronteerd worden met een persoon die je eigenlijk nooit meer wilt zien is vrezenlijk! En daarom wil ik mijn moeder helpen zodat ze op haar 56 leeftijd de kans nog krijgt om te genieten want de kans verdiend ze na alles wat ze heeft mee gemaakt! 

wij steunen haar al zo goed als we kunnen maar kunnen dat laatste stukje schuld ook niet opbrengen! 

Dus mijn vraag aan jullie is, en ookal is het niet veel het zal supper warm ontvangen worden en iedere cent is een cent dichter bij een zorgvrije toekomst voor mijn moeder ! 

steun me hier in want me zus broertje en ik kunnen het niet meer alleen ! 

Uitgelicht
Young4Jesus image

Young4Jesus

  • 14%
  • € 2.000 Doel droom
  • -