Kyra photo
Droom van: Kyra
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een paard op winterstalling

Een paard op winterstalling  image
Hallo, ik ben Kyra van Paassen en ik heb een droom, een paard op winterstalling! Dit is wat winterstalling inhoud: Je neemt een paard (natuurlijk mijn lievelingspony van de manege) mee naar een goed adres bij jou in de buurt voor circa 8 maanden, dat ligt aan de pony en aan jezelf, wanneer je hem/haar mee wilt nemen. De kosten hiervoor zijn €175,- euro om hem/haar mee te nemen en derest ligt aan jezelf (waar ga je je paard stallen en hoe duur is dat daar en denk natuurlijk ook aan de wormkuren en hoefsmid) in de tijd dat je pony bij jou staat moet je alles zelf betalen (je krijgt een halster, touw, zadel met toebehoren en hoofdstel mee) zelf heb ik ook alle spullen al voor een paard behalve dekens, ook al is dit niet perse nodig bij elk paard want nu staat mijn lieveling ook dag en nacht zonder deken buiten.

Dus, dat zou ik erg graag willen natuurlijk. Ik heb al een stal voor €162,- per maand inclusief hooi (stro en biks ligt eraan hoeveel je er van gebruikt, maar dat moet je zelf betalen) daar zit ook bij dat je gebruik mag maken van de paddock, rijbanen, stal natuurlijk en de poetsplaats+water. Vorig jaar ging ze 30 augustus weg, naar iemand die haar op winterstalling nam, in weet het nog goed, ik moest haar vanaf die dag 236 dagen gaan missen en sinds 24 april 2016 is ze er weer (ze ging 30 augustus 2015 weg). Nu zou ik haar niet weer zolang willen missen en haar zelf meenemen ;). Zou iemand mijn droom waar kunnen maken?  Mijn ouders vinden het toch to much om alles te betalen maar ben jij een gul persoon en gunt mij het geld om dit te doen? Mijn ouders vonden dit een super goed idee! Er is voor mij geen eindbedrag maar ik heb de teller maar op 2500 euro gezet! Zou jij mij willen helpen? Doneer dan nu en je maakt mij 110% blij! Wil je contact met mij opnemen of nog meer informatie mijn email is: kyravanpaassen@gmail.com  En vergeet niet! Alle kleine beetjes helpen!

Bij een donatie vanaf 5 euro: Je hebt een goed hart, wasr je trots op kan zijn!                                                                    Bij een donatie vanaf 10 euro: Je hebt mij al laten zien dat je om anderen geeft en niet alleen om jezelf! 

Hoe hoger hoe beter natuurlijk! Maar ja, mijn stem heb je al als je een donatie doet

Groetjes en alvast bedankt,

Kyra van Paassen 

Ps. Ik ga morgen weer naar haar toe!

Zie hieronder een foto van ons!

Uitgelicht
Een lieve engel image

Een lieve engel

  • 80%
  • € 5.000 Doel droom
  • -