Petra Zoet photo
Droom van: Petra Zoet
 • 18 Donaties
 • € 1.275 Ontvangen
 • € 1.275 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 614 Door: Anoniem

  6 maanden geleden
 • € 15 Door: Marcel

  6 maanden geleden
 • € 40 Door: Anoniem

  Succes!

  6 maanden geleden
 • € 125 Door: Anoniem

  Van drie hele lieve mensen die een donatie hebben gedaan. Dank jullie wel!!!

  6 maanden geleden

Wees deel van Wilme's Groei

Hallo, Wij zijn Petra en Laura. We zijn 2 zussen met een hulpvraag voor onze moeder. Mama heet Wilme en is 63 jaar. In haar leven heeft zij een heleboel meegemaakt waardoor zij een hoop angsten heeft ontwikkeld en niet goed weet wat er nou zo leuk is aan dit leven. Ze heeft het tot kunst verheven om blij en vrolijk over te komen voor de buitenwereld, maar eenmaal alleen thuis is ze simpelweg ongelukkig. Ze ook heel bang om keuzes te maken en zo zit je dan in een vicieuze cirkel. Ze komt niet in actie. Terwijl zij het echt zelf zal moeten doen. Niemand anders kan je gelukkig maken, dat ligt in je eigen handen. En hier ligt de hulpvraag.

Zelf hebben wij een training gevolgd welke alle antwoorden heeft die mama/Wilme zoekt. Uit onze ervaring met deze training durven wij te stellen dat zij die antwoorden hier ook gaat vinden!

Resultaten uit de training zijn o.a.:

·         vertrouwen in eigen kunnen,

·         creatiever in bedenken van oplossingen,

·         daadkrachtig keuzes maken,

·         geïnspireerd leidinggeven,

·         open in contact met anderen,

·         lef om jezelf te laten zien.

Na veel praten, denken, nog meer praten en nog veel meer denken heeft ze, met veel angst, nu toch de beslissing genomen om de training te doen. Deze training kost uiteraard geld en dat is iets wat Wilme niet heeft. Ze komt tot nu toe eigenlijk elke maand geld te kort.

Nu ligt de oplossing zo binnen handbereik en zou slechts financiën haar veroordelen tot nog minstens 30 jaar een ongelukkig, eenzaam en angstig leven.

Helaas missen wij ook de middelen om dit “even” voor te schieten. En hier komt onze hulpvraag:

Wil jij onderdeel zijn van de groep mensen die meehelpen aan de verbetering van ons moeders leven? Gaat dit jouw goede daad van de dag zijn?

We vragen om donaties om het bedrag van € 1275,- zo snel mogelijk bij elkaar te brengen.


Mama/Wilme mag dit in termijnen aflossen. Het eerste termijn dient betaald te zijn voordat de training start op 1 juni. We hebben dus nog 3 dagen om de eerste aanbetaling van € 100,- voor elkaar te krijgen en de rest het liefst zo snel mogelijk.

(Houdt er rekening mee dat Dream or Donate ook wil verdienen. Per transactie gaat er een € 1,- naar hen toe. Wanneer je met een groep wilt doneren, dan het liefst in 1 (groot) bedrag doneren. Dan wordt er maar 1 keer een euro afgehouden.)

Volg het wel en wee van deze crowdfunding campagne op https://www.facebook.com/Wilmesgroei/

Uitgelicht
Ziekte van Lyme overwinnen! image

Ziekte van Lyme overwinnen!

 • 21%
 • € 25.000 Doel droom
 • -