Bianca Boger photo
Droom van: Bianca Boger
 • 45 Donaties
 • € 1.985 Ontvangen
 • € 2.750 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 500 Door: Anoniem

  5 maanden geleden
 • € 10 Door: Femke

  Succes meiden!! X

  5 maanden geleden
 • € 20 Door: Miray tekin

  5 maanden geleden
 • € 15 Door: Claudia Bos

  Goede acties dames! Ik hoop dat jullie jullie doel bereiken!

  5 maanden geleden

We Go 4 Bo

We Go 4 Bo image
Help ons Bo helpen! Bo is een Duitse herder van 6 jaar oud met een geweldig karakter. Onder andere door zijn trieste verleden heeft hij ernstige rug & artrose klachten, waardoor hij enorm veel pijn heeft.

Wij zijn Bianca en Claudia. Twee hartsvriendinnen voor het leven en grote fan van hond Bo. Bo is de hond van Mo, de zus van Claudia.  

Mo zag Bo voor het eerst toen hij 8 maanden oud was. Hij zat toen al maanden lang opgesloten in een te kleine bench, in een zogenaamd pension, te wachten op redding. 

Goed om te weten is dat Duitse Herders tegenwoordig zo gefokt worden dat de rug zo laag mogelijk afloopt naar de staart. Dit omdat fokkers dan hoog scoren op de hondenshows/ wedstrijden.

Bij Bo was er iets fout gegaan in de foklijn waardoor ze van hem af wilden. Mo kon het niet aanzien en vond het zo laf hoe er met hem werd omgegaan, dat zij hem voor een afkoopsom van nog 800 euro meegenomen heeft naar huis. 

De afgelopen jaren werd duidelijk wat de tol van zijn eerste 8 maanden zijn geweest: Bo heeft allerlei rug en artrose klachten ontwikkeld. Hij loopt op dit moment zo kreupel en heeft zoveel pijn, dat pijnstillers niet meer voldoende zijn. Mo is door blijven zoeken naar een behandeling en lange tijd leek dit zoeken uitzichtloos. Er was geen behandeling voor Bo. Inslapen leek de enige optie...maar laat je zo'n jonge lieve vrolijke hond inslapen?! Dat gaat je toch enorm aan het hart. Uiteindelijk, na een tip van de dierenarts van Bo, bleek er een behandeling te zijn die hele goede resultaten laat zien. Het betreft een voor Nederland nieuwe technologie: stamceltherapie. Deze behandeling wordt o.a. uitgevoerd in dierenkliniek Rhenen. Na een eerste consult in de kliniek werd duidelijk dat Bo in aanmerking komt voor deze therapie. 

Deze behandeling is echter erg kostbaar en om het mogelijk te maken dat Bo de komende jaren zonder pijn door het leven kan gaan, hopen wij dat jullie willen helpen onze droom (en uiteraard de droom van Mo) te verwezelijken.

Wij zijn uiterst dankbaar voor iedere donatie! Mocht er meer worden gedoneerd dan de uiteindelijke kosten van de behandeling, dan zal het resterende bedrag volledig worden gedoneerd aan een nog nader te bepalen goed doel (dierenwelzijn). Wij houden jullie graag op de hoogte en zullen alles delen op onze 'We Go 4 Bo' Facebook pagina. 

Alvast ontzettend bedankt voor de getoonde interesse.

Liefs van Claudia & Bianca

Uitgelicht