Jenny de Rooy photo
Droom van: Jenny de Rooy
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 18.000 Doel
  • Nederland Land
141 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Kanker de wereld uit!

Kanker de wereld uit! image
Feit 1: Eén op de drie mensen krijgt in zijn leven te maken met kanker. Feit 2: Maar 5 % van de mensen eet meer dan 250g groenten op een dag. Daar wil ik verandering in aanbrengen door mensen te leren hoe je je gezondheid kan optimaliseren door dagelijks meer groenten te eten.

Door een boek te schrijven over hoe jij je immuunsysteem kan versterken met voeding wil ik een veel groter publiek bereiken. 

De aanleiding was een falend immuunsysteem ik kreeg de diagnose borstkanker! Dat was aanleiding om relaties tussen voeding en kanker te onderzoeken. Vooral wilde ik weten of voeding je immuunsysteem kan versterken. 

Dus ik moest mijn eetpatroon radicaal omgooien: alle suiker eruit, veel koolsoorten erin en veel meer groenten eten. Hierdoor was ik opzoek naar lekkere recepten met groenten. Door veel meer groenten te gaan eten ben ik mijn immuunsysteem gaan versterken.

Dit wil ik samenvatten in een boek. Hoe jij je eetpatroon kan omgooien en vol met heerlijke groenten recepten. Op naar een gezonder leven. In ruil voor je donatie geef ik je toegang tot mijn recepten data base voor een bepaalde tijd. 

Uitgelicht