Michael Wolf photo
Droom van: Michael Wolf
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 4.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Beach Soccer Event Heerde

Beach Soccer Event Heerde image
Na een succesvol zomers voetbalfeest in 2015, willen wij als organisatie het evenement grootser opzetten en beschikbaar stellen voor meerdere doelgroepen. Waar vorig jaar de focus lag op deelname van 1e elftallen van de diverse regionale voetbalverenigingen, gaan we dit jaar de breedte in door uitbreiding van ons deelnemersveld met de volgende elftallen: C1, Dames, 35+ team en 1e elftallen. Wij zouden zeggen: WEES ONDERDEEL VAN DIT ZOMERSE VOETBALSPEKTAKEL!

Het Beachsoccer Event Heerde vindt dit jaar plaats op de Van Meursweide te Heerde. Dit welbekende park in hartje Heerde zal worden omgetoverd tot een heus citybeach met 2 beachsoccer speelvelden! In de periode van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 juni zullen de toernooien voor de diverse doelgroepen worden afgewerkt, te weten:

Woensdag 15 juni: C1 toernooi

Donderdag 16 juni: Damestoernooi

Vrijdag 17 juni: 35+ toernooi

Zaterdag 18 juni: 1e elftallen toernooi

Het aanleggen van de beachvelden is een kostbare klus en daarvoor zijn wij op zoek naar 1 of meerdere sponsoren. Wanneer we het bedrag van het hoofdsponsorschap (4.000 euro) middels Crowdfunding bij elkaar krijgen, is dat een mooie teamprestatie van een ieder die dit Veluwse evenement een warm hart toedraagt!

Iedere bijdrage is van harte welkom! En wilt u buiten dit crowdfunding initiatief zich als exclusieve sponsor aan het evenement verbinden? Dan gaan wij evengoed graag met u in gesprek!

De sponsormogelijkheden (over de inhoud vertellen we graag meer!):

Hoofdsponsorschap - 4.000 euro

Stersponsor - 2.500 euro

Supersponsor - 1.000 euro

Dagsponsor - 500 euro

Topsponsor - 250 euro

Vriend van het Event - 100 euro

Sponsoring in natura (materiaal, dienst, product) is in overleg uiteraard ook mogelijk!

Uitgelicht
DOEL BEREIKT image

DOEL BEREIKT

  • 103%
  • € 5.500 Doel droom
  • -