Armin Wessel photo
Droom van: Armin Wessel
 • 685 Donaties
 • € 39.115 Ontvangen
 • € 60.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Cindy Vermeer

  Fijne kerstdagen

  1 dag geleden
 • € 25 Door: Michel Brouwer

  Bij deze hele fijne feestdagen en hoop voor jullie een heel goed 2017. Liefs Michel.

  3 dagen geleden
 • € 10 Door: Yvon Meijer

  Kadootje van de Sint :)

  2 weken geleden
 • € 50 Door: Patrick Winter

  helaas kon ik niet aanwezig zijn op een Speciale Airsoft skirm ja ik ben misschien onbekend voor u maar ben Member van Sweet Lake Squad uit Zoetermeer

  4 weken geleden

Opgeven Is Geen Optie!

Opgeven Is Geen Optie! image
Ik vecht tegen MS! Om deze ongelijke strijd tegen de ongeneeslijke ziekte MS enigszins te kunnen voeren, is mijn hoop gevestigd op de stamcel therapie in Mexico.

Ik ben Armin Wessel, 46 jaar, gelukkig getrouwd met Monique. Ik heb het geluk van twee prachtige kinderen. Een dochter van 15 en een zoon van 11.

In maart 2014 sloeg echter het noodlot toe. Ik kreeg de diagnose MS. Welke na één jaar werd bijgesteld naar Primair Progressieve MS. De snelheid en agressiviteit van mijn ziekte heeft ervoor gezorgd dat ik sinds begin 2015 al volledig rolstoelafhankelijk ben. Voor deze vorm van MS is in Nederland geen enkele medicatie of behandeling mogelijk om de progressie en invaliditeit af te remmen en/of te behandelen.

Dit betekent dat ik in Nederland al uitbehandeld ben. Omdat opgeven voor mij geen optie is, ben ik gaan zoeken naar medische alternatieven. De enig mogelijke behandeling voor mijn progressieve vorm was een stamcel therapie (HSCT). Gezien mijn snelle achteruitgang en hoge score op invaliditeit, was deze behandeling slechts mogelijk in een drietal landen. Te weten, Mexico, Filipijnen en/of Israël. Inmiddels heb ik de behandeling in Mexico al mogen ondergaan.

De zorgverzekering vergoedt deze behandeling niet. Ik had voor de behandeling €50.000 nodig. Ik moest gedurende de behandeling (4 weken) een persoonlijke verzorger meenemen. Bovenop de behandelingskosten kwamen ook nog de reis- en verblijfskosten. Om mijn noodzakelijk snelle behandeling te kunnen ondergaan, moest ik deels een lening aangaan. Dit geld moet natuurlijk terug! Daarnaast heb ik nog een ander probleem. De nazorg! Omdat deze behandeling niet wordt gegeven voor MS in Nederland, is er ook totaal geen steun en hulp voor de nazorg vanuit de Nederlandse gezondheidszorg. Dit houdt in dat ik wederom zal moeten uitwijken naar het buitenland. Ik kan hiervoor terecht in Engeland. De kosten zijn dus ook voor eigen rekening en bestaan uit: een 5-tal infusen, toe te dienen om de twee maanden, bijbehorende consulten en 5 keer reis- en vliegkosten. Totaal hoop ik daarom €65.000 op te kunnen halen. Met jullie hulp hoop ik dit voor elkaar te krijgen. Ieder bedrag is daarom van harte welkom. 

Ik ben nog maar 46 jaar en stond in de bloei van mijn leven. Door deze slopende ziekte heb ik mijn toekomstplannen en dromen moeten laten varen. Ik hoop met deze behandeling mijn nieuwe droom uit te kunnen laten komen om met Monique onze kinderen te zien opgroeien.

Armin Wessel.

Wilt U mij helpen, ga dan naar: http://www.dreamordonate.nl/6184-opgeven-is-geen-optie

 

Uitgelicht