Jos Tigchelaar photo
Droom van: Jos Tigchelaar
 • 7 Donaties
 • € 475 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Anneke Feddema

  Heel veel succes Syl en Jos!

  5 maanden geleden
 • € 50 Door: Marijke Strik-Temme

  Hierbij wil ik jullie een steuntje geven, in de vorm van een donatie. Heel veel succes met jullie mooie onderneming. Hartelijke groet, Marijke Strik-Temme.

  5 maanden geleden
 • € 100 Door: Ellen en Robin

  Lieve Jos en Sil, Heel veel succes met jullie nieuwe avontuur. Dat het een geslaagde onderneming mag worden die de wereld verbeterd. Liefs E&R

  5 maanden geleden
 • € 50 Door: anneke strik

  Succes!

  6 maanden geleden

Winkel&Galerie JOMIXSY!

Winkel&Galerie JOMIXSY! image
Draag jij ondernemers die oog hebben voor een betere en eerlijkere wereld een warm hart toe? Dan is onze droom wellicht eentje die je zou willen ondersteunen. Wij zijn Jos en Syl en we bewegen ons al een geruime tijd met veel passie in de mode- en kunstwereld. Al jaren dromen wij van een eigen winkel en een jaar geleden ontstond het idee om samen een winkel&galerie op te zetten. We zijn er nu bijna! Op 1 juli openen wij de deuren van een geweldig winkelpand op de Bilderdijkstraat 179 in Amsterdam. We hebben de mogelijkheid om samen al onze kennis en ervaringen te bundelen en met hart en ziel onze eigen winkel&galerie ‘JOMIXSY’ tot een succes te maken. We missen nog een deel van het bedrag om te kunnen openen met de collectie van duurzaam geproduceerde fairtrade kleding, die wij voor ogen hebben. Daarom doen we een beroep op jullie.

Onze winkel biedt ruimte voor 3 activiteiten:

 • De verkoop van duurzaam geproduceerde en eerlijk ingekochte life-style artikelen (van kleding tot meubels)

 • We geven kunstenaars een podium om te exposeren, door iedere 6 weken een nieuwe expositie te openen

 • Een deel van de winkel wordt beschikbaar gesteld voor het geven van workshops

Wij willen met onze winkel iedereen die open staat voor creativiteit meeslepen, verwonderen en inspireren. Met onze duurzame producten willen we meer bewustwording creëren en de mensen laten zien dat je met modieuze en betaalbare life-style producten een bijdrage kunt leveren die mens, dier en het milieu ten goede komen.

Na het zien van de aangrijpende documentaire 'The True Cost' zal je zeker overtuigd raken van het nut om “betere” producten te kopen. In deze film wordt duidelijk uitgelegd wat de werkelijke kosten zijn van de fast-fashion industrie en de impact die dit heeft op mensen en het milieu. Kijk voor meer achtergrond informatie naar aantal fragmenten: http://truecostmovie.com/.

Hoeveel ben jij bereid om te betalen als je eenmaal weet onder welke omstandigheden de producten worden gemaakt? Wij willen je graag informeren over hoe en waar de producten zijn gemaakt en onder welke goede arbeidsomstandigheden. Zo hebben de kledingmerken allemaal hun eigen verhaal. Alle producten zijn met liefde gemaakt. Onze leveranciers zijn allemaal transparant over hun productieketen omdat zij simpelweg niets te verbergen hebben. Continue zijn we op zoek naar bijzondere en vooral oorspronkelijke en vernieuwende producten.

We vinden het heel belangrijk een bijdrage te leveren aan een betere en eerlijkere wereld. Ons motto is dan ook: een betere wereld begint hier en nu. Dit is waar wij onze innerlijke drive uit halen.

Als je ons wilt steunen dan zijn wij je heel dankbaar en wij zien ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel JOMIXSY!

Liefs Syl en Jos,

Uitgelicht
Huwelijksreis image

Huwelijksreis

 • 348%
 • € 5.000 Doel droom
 • -