Sylvia Ludwig photo
Droom van: Sylvia Ludwig
 • 10 Donaties
 • € 470 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Anoniem

  2 maanden geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  4 maanden geleden
 • € 15 Door: Anoniem

  Succes!!

  5 maanden geleden
 • € 50 Door: Winifred

  Heel veel succes en tot snel ziens!

  5 maanden geleden

Winkel&Galerie JOMIXSY!

Winkel&Galerie JOMIXSY! image
Draag jij ondernemers die oog hebben voor een betere en eerlijkere wereld een warm hart toe? Dan is onze droom wellicht eentje die je zou willen ondersteunen. Wij zijn Jos en Syl en we bewegen ons al een geruime tijd met veel passie in de mode- en kunstwereld. Al jaren dromen wij van een eigen winkel en een jaar geleden ontstond het idee om samen een winkel&galerie op te zetten. We zijn er nu bijna! Op 1 juli openden wij de deuren van een geweldig winkelpand op de Bilderdijkstraat 179 in Amsterdam. We hebben de mogelijkheid om samen al onze kennis en ervaringen te bundelen en met hart en ziel onze eigen winkel&galerie ‘JOMIXSY’ tot een succes te maken. We missen nog een deel van het bedrag voor de duurzaam geproduceerde collectie die wij voor ogen hebben. Daarom doen we een beroep op jullie.

Onze winkel biedt ruimte voor 3 activiteiten:

       De verkoop van duurzaam geproduceerde en eerlijk ingekochte life-style artikelen (van kleding tot meubels)

       We geven kunstenaars een podium om te exposeren, door iedere 6 weken een nieuwe expositie te openen

       Een deel van de winkel wordt beschikbaar gesteld voor het geven van workshops

Wij willen met onze winkel iedereen die open staat voor creativiteit meeslepen, verwonderen en inspireren. Met onze duurzame producten willen we meer bewustwording creëren en de mensen laten zien dat je met modieuze en betaalbare life-style producten een bijdrage kunt leveren die mens, dier en milieu ten goede komen.

Na het zien van de aangrijpende documentaire 'The True Cost' zal je zeker overtuigd raken van het nut om “betere” producten te kopen. In deze film wordt duidelijk uitgelegd wat de werkelijke kosten zijn van de fast-fashion industrie en de impact die dit heeft op mensen en het milieu. Kijk voor meer achtergrond informatie naar aantal fragmenten: http://truecostmovie.com/.

Hoeveel ben jij bereid om te betalen als je eenmaal weet onder welke omstandigheden de producten worden gemaakt? Wij willen je graag informeren over hoe en waar de producten zijn gemaakt en onder welke arbeidsomstandigheden. Zo hebben de kledingmerken allemaal hun eigen verhaal en zijn alle producten met liefde gemaakt. Onze leveranciers zijn allemaal transparant over hun productieketen omdat zij simpelweg niets te verbergen hebben. Continue zijn wij op zoek naar bijzondere en vooral oorspronkelijke en vernieuwende producten.

We vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan een betere en eerlijkere wereld. Ons motto is dan ook: een betere wereld begint hier en nu. Dit is waar wij onze innerlijke drive uit halen.

Als je ons wilt steunen dan zijn wij je heel dankbaar en wij zien ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel JOMIXSY!

Liefs,

Jos en Syl.

 

Uitgelicht