Corine Mooijer photo
Droom van: Corine Mooijer
 • 8 Donaties
 • € 405 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Rob Café

  Via Heleen Elen, dit initiatief gezien, hoewel ik je niet ken en nog geen bitterbal van je geproefd heb, als zij er achter staat moet het wel goed zijn, bij deze mijn kleine bijdrage. Daarnaast ben ik als ondernemer altijd voor het steunen van iemand met een enthausiast plan. Succes met je droom.

  5 maanden geleden
 • € 100 Door: Claire en Jack

  Corine, vakbekwaam en lef zijn nodig. Jij hebt dit. Succes

  6 maanden geleden
 • € 100 Door: Simone

  Je bent een doorzetter en ik geloof in jou Croquetterie.

  6 maanden geleden
 • € 50 Door: anita en rob

  Succes! Dat heel veel mensen mogen genieten van jouw heerlijke bitterballen. Wij kunnen niet wachten tot ze hier in Eindhoven te krijgen zijn.

  6 maanden geleden

De Croquetterie

De Croquetterie image
Via deze weg wil ik u lezer, geïnteresseerd maken voor mijn plan: product en dienst. Een verkorte CV: Ik ben Corine Mooijer met een klein flex-baantje, aan het werk maar niet genoeg inkomsten op om op eigen kracht een dergelijke investering te doen, doe ik een poging om op deze wijze mijn droom te verwezenlijken. Sinds vorig jaar augustus ben ik weer in Nederland komen wonen nadat ik 6 jaren (seizoenen) voor gasten gekookt heb en opnieuw een start maak…. De Croquetterie staat ingeschreven bij de KvK sinds 1 okt. 2015. Het stenen schuurtje wordt verbouwd tot productiekeuken. Er moet nog veel gebeuren om daadwerkelijk van start te gaan. Het woonhuis moet in 2017 klaar zijn en dienst doen als gasten verblijf, in de vorm van een Chambre d'Hote. Vindt u dit een sympathiek idee en wilt u meehelpen deze droom te verwezenlijken, dan kunt u een bedrag(je) doneren, maar ook (horeca) goederen zijn welkom! Of misschien bent u handig en kunt/wilt u helpen. Er staat een eind datum vermeld, maar dit is meer ludiek bedoelt. Het is mijn geboortedatum. Wat een mooi cadeau zou dit zijn… En tot slot: niet vergeten erg belangrijk aub, deel dit via uw eigen netwerk, als u doneert maar ook als u niet doneert! Dank alvast…. info@deartisanalecroquetteriecoco.com FB pagina staat klaar voor de start Website is in ontwikkeling

Mijn Product, Dienst Plan:

Ik maak ambachtelijke verantwoorde snacks, croquetten en bitterballen, rijk gevuld met 100% draadjesrundvlees. Er worden uitsluitend verse hoogwaardige producten in verwerkt, geen smaak of kleurstoffen gebruikt en dat proef je...

Uiteraard zit er ook een vega in het assortiment die ook door niet vegetariërs wordt gewaardeerd  en van tijd tot tijd is er een seizoensgebonden croquet, boordevol gevuld met een seizoensgebonden ingrediënt, eentje die spraakmakend is...

Mijn afnemers zijn Horecaondernemers/Cateraars, die hun gasten/klanten echt een lekker en goed product gunnen. Voor gasten/klanten die bewust eten, proeven en dat weten te waarderen.

Tevens bied ik  mijn passie voor koken aan (en hapjes) tbv kleinschalige catering.

 

 

Chambre d’Hote:

Het woonhuis is een historisch herenhuis, in het centrum van Alkmaar nabij het station gelegen. Moet volgend jaar een prettig gastenverblijf zijn. Het kleine gezellige stadstuintje waar de productie keuken staat, kan bij mooi weer dienst doen en de gasten voorzien van een ontbijtje e.d.

Op de eerste verdieping is er een gastenkamer (2 pers) met de mogelijkheid ook te eten en/of te relaxen naast deze kamer ligt de keuken. De zolderverdieping (2 pers) is een mooie grote slaapkamer daar moet nog een badkamer gerealiseerd worden. Het geheel dient geschilderd te worden.

Tot slot, mocht u meer informatie willen neem gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord. 

Uitgelicht