Nathalie de Brito photo
Droom van: Nathalie de Brito
 • 19 Donaties
 • € 297 Ontvangen
 • € 130.000 Doel
 • Nederland Land
172 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Anoniem

  5 maanden geleden
 • € 25 Door: Mo

  5 maanden geleden
 • € 25 Door: peter

  Ik hoop dat het gaat lukken Groetjes Peter

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Gersie met dr plukkie die goed zit

  Hey lieverd, Ik hoop dat de zon snel zal schijnen en jij op een dag hetzelfde kan doen voor andere mensen die het zo hard nodig hebben. Ik gun het je zo. Bovendien ben je gers!

  6 maanden geleden

Nieuw leven

Nieuw leven image
Na oplichting door makelaar, en ex partner zijn de schulden niet meer te overzien.

Lieve lezers,

in goed vertrouwen, kocht ik mijn droomhuis, zo dacht ik. Een prachtige woning, volledig verbouwd met alles erop en eraan. Maar mijn wereld stortte al gauw in, toen bleek dat de woning alleen voor het zicht verbouwd was. De makelaar en hun taxeur werkte samen, en uiteraard zijn beide inmiddels met de noorderzon naar het buitenland vertrokken. De woning moest ik met € 80.000,- verlies verkopen. Toen ook nog bleek dat ik voor € 50.000,- was opgelicht door mijn partner, stortte mijn wereld helemaal in en raakte ik in een zeer zware depressie, en verloor mijn baan.  

3 jaar geleden heb ik er vrijwillig voor gekozen om onder bewindvoering te gaan, omdat ik de stress niet meer aan kon. Na nu al een zware strijd van 3 jaar, is er nog steeds geen schuldregeling en zal ik nog minimaal 4 jaar moeten bikkelen. Ik trek dit niet meer! Mijn depressies nemen weer toe, en de strijd word met de dag zwaarder. Als ik wat nodig heb, dan moet ik altijd mijn familie om hulp vragen en merk dat deze last voor hun ook te zwaar aan het worden is. 

Langs deze weg wil ik jullie om hulp vragen, ik hoef geen luxe leven of dure spullen, nee ik wil gewoon normaal en rustig leven. Op dit moment kan ik niet eens een paar sokken aanschaffen. Ik ben al dolgelukkig met een kleine donatie,van 5 euro (dit is het minimum bedrag) want alle kleine beetjes helpen. 

alvast bedankt! Liefs Nathalie 

Uitgelicht