Kimm Bo photo
Droom van: Kimm Bo
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 1.189 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  3 jaren geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Hier Kimm, heb je je begin. Succes! You can do it!

  3 jaren geleden

Op de motor door Europa

Op de motor door Europa image
Wie goed doet, goed ontmoet. Iets voor een ander doen zonder er zelf direct beter van te worden. Dat is wat ik nodig heb! Of gelooft u misschien in karma? Dan zit u bij mij goed! Sinds ik een klein meisje ben, heb ik al een zwakte voor avontuur. Zelfs toen was ik al bezig met een soort 'bucket list'. Inmiddels heb ik daar al veel van weten af te strepen maar er blijft toch steeds maar 1 wens over: mijn motorrijbewijs halen en daarna door Europa toeren!

U zult misschien wel denken dat daar veel bij komt kijken. Een rijbewijs, motor, uitrusting en daarnaast een plan! Graag wil ik bij stap 1 beginnen, namelijk het rijbewijs. Vanuit daar kan ik plannen gaan maken. Een motor is ook prijzig maar die is eventueel wel te huren, net als de uitrusting. 

Helpt u mij alstublieft bij het financieren van mijn motorrijbewijs.  Als ik deze dit jaar nog kan halen, wil ik graag plannen maken voor een Europa toer volgend jaar. Uiteraard zal ik u niet teleur stellen en u op de hoogte houden van de vorderingen. 

 

Voor een pakket van 24 uren, inclusief alle examens heb ik €1189.- nodig. Dat is veel en zelf ben ik ook druk bezig om al het mogelijke bij elkaar te sparen. 

 

Helpt u mij alstublieft om mijn droom waar te maken! 

Uitgelicht