Henk Pakes photo
Droom van: Henk Pakes
  • 1 Donaties
  • € 5 Ontvangen
  • € 7.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 5 Door: Anoniem

    6 maanden geleden

Krusko in elke slijterij

Krusko in elke slijterij image
Krusko Perenlikorette is in een jaar tijd op eigen kracht uitgegroeid tot een zeer geliefd Kroatisch en populair drankje in het Noorden des lands. Inmiddels is Krusko in bijna alle slijterijen in de provincies Groningen en Friesland verkrijgbaar. Krusko is ook de enige perenlikorette in Nederland die direct afstamt van de wereldberoemde Kruskovac uit Kroatië. Dat het drankje zeer geliefd is bij onze klanten uit zich in talloze lofzangen op social media (lees Facebook.) Met hard werken hebben we o.a. op vele fairs, evenementen en beurzen inmiddels 11.745 flessen verkocht. Inmiddels heeft Mitra Nederland en Groothandel De Monnik te Oldenzaal Krusko in het assortiment opgenomen. De weg naar de Horeca wordt verzorgt door HorecaGoedkoop en Lijfering Dranken te Groningen. Alle verkoopconcepten hebben zich bewezen en Krusko heeft in vele nieuwsmedia aandacht gekregen. Lees dit nieuws op www.wijnuitkroatie.nl onder ‘over ons’ Het merk, logo en design zijn vastgelegd bij het Merkenregister Bureau Benelux (BBIE) en willen we gaan opschalen; van start-up naar scale up. Onze droom is dat binnen twee jaar Krusko in 90% van alle gerenommeerde slijterijen komt te liggen. Omdat te bereiken moeten we investeren in marketing en sales activiteiten om onze doelgroep te kunnen bereiken. Als dank voor je investering in onze groei delen we graag een kleine bonus met je: Bij een donatie boven de € 25,- ontvang je een fles krusko 0,5L en een poster met mixmogelijkheden.

Krusko - De lekkerste sensatie uit Kroatië

Krusko ( uitgesproken als Kroes- ko) is een sensationele frisse en zachte zomerse likorette met de subtiele smaak van peer. Krusko is de lichtere variant (14,5%) van de wereldberoemde Kroatische perenlikeur Kruskovac. Voor de Kruskovac wordt volgens een oud geheim recept het extract van Dalmatische peren of de fruitschil gebruikt waaraan vervolgens een vleugje vanille en een noot van karamel is toegevoegd. Dat geeft een volstrekt unieke en frisse smaak die je terugvindt in Krusko. In iedere slok proef je de rijke en herkenbare smaak van Kroatië. Zelfs als de zon niet schijnt, proef je de mediterrane zomer.

Niks leukers dan een lekker drankje waar je volop mee kan mixen. Je kunt Krusko natuurlijk puur en ijskoud drinken maar ook in een handomdraai maak je een heerlijke maar eenvoudig recept.

Zo kun je Krusko combineren met vanille ijs en jus 'd orange (Kruska Split) en je krijgt de smaak van een splitijsje. Of je mixt Krusko met spa munt, spa rood, cola (bananensmaak) of 7UP. Wil je lekker bruisend dan kies je voor een Prosecco spumante of een sprankelende mousserende witte wijn. Wil je iets fruitiger en sprankelend, mix Krusko dan met een frizzante. Of wil je wat stoerder? Probeer dan eens Krusko met gin of wodka. Ook Krusko mixen met een droge rode wijn heb je in een handomdraai de smaak van Port.

Krusko is heerlijk over ijs en flensjes maar ook in de koffie of warme chocolademelk.

Welke mix je ook kiest, ontdek de veelzijdigheid van krusko en je hebt het perfecte drankje in handen!

Zivjeli!

Uitgelicht