Sabrina No Buska Drechi photo
Droom van: Sabrina No Buska Drechi
 • 6 Donaties
 • € 135 Ontvangen
 • € 3.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Tayrina

  Van mijn kant ook een bijdrage. Hoop dat je het red meiske.

  6 maanden geleden
 • € 5 Door: Charlene

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Angelique

  Lieve vriendin bij deze heb ik 25 euro gedoneerd . Ik hoop dat vele mensen volgen en hun hart open zetten ,zodat jullie kunnen gaan om afscheid te nemen . Hoop en bid voor jullie Liefs Angelique.xxx

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Radesh

  6 maanden geleden

Afscheid nemen

Afscheid nemen image
Via deze weg probeer ik 't geld bij elkaar te krijgen om naar Curacao te gaan om afscheid te gaan nemen van me moeder die eersgisteren is overleden in 't ziekenhuis na een gevecht met Kanker.

Hallo ik ben Sabrina en ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en ik doe ook werkelijk alles alleen.

Ik kreeg gisteren de vreselijke nieuws te horen dat mijn moeder is overleden.

Ze is me Engel,ik noemde dr altijd me beschermengel.

Zij heeft namelijk een taak op dr genomen dat niet haar plicht was,omdat ze niet mij biologishe moeder is.

Ik werd geboren op 19-05-1976 in 't ziekenhuis op Curacao.Je zou denken dat dit een mooie gebeurtenis was,maar integendeel.

Mijn moeder kon niet voor me zorgen en op me eerste geboorte dag nadat ze uit de ziekenhuis kwam bracht ze me naar me oma zodat ik bij haar kon blijven.

Alleen mijn oma was daar niet mee eens.En daar verscheen me reddende engel,ze ving t gesprek op en bood aan te helpen.

Sinds die dag werd ze me moeder en ik haar kind.Ik ben haar zo dankbaar dat ze daar was,want me leven zou niet makkelijk worden maar ze gaf me liefde mee en dat maakt haar de allerbelangerijkste persoon voor mij die dr is.

En nu is me allebelangerijkste persoon me ontnomen en ik ga haar nooit meer kunnen zien.We zagen elkaar als laast 5 jaar geleden toen ze naar Nederland kwam,maar helaas zal ik haar nu nooit meer zien.

De enige wat ik nu alleen wil is me Moeder voor de laaste keer zien en afscheid nemen samen met me kids,maar ik heb niet t geld om te gaan dus via deze weg vraag ik hulp en mensen om over hun hart te strijken en geld te doneren .

Woensdag de 15de zal de begravenis plaats vinden dus ik smeek jullie om dit zo vaak te delen en zodat velen dit kunnen lezen en kunnen helpen

Ik moet dinsdag hier vertrekken zwz wil ik daar aanwezig zijn.

Alvast bedankt.

Vandaag de 14-06-2016 was zo'n beetje de laaste dag dat mensen konden doneren en helaas was t gewoon te kort om t bedrag bij elkaar te krijgen.

In overleg heb ik besloten om deze pagina dus toch te laten staan in hoop toch nog te kunnen gaan.Als me doel behaald word en ik samen met de kids toch naar Curacao kunnen gaan voor Afsluiting.

Laaste keer me ouderlijk huis zien en meschien wat spullen meenemen.

Tenslotte ze was en zal altijd de belangerijkste persoon voor me blijven,naast me kinderen natuurlijk dus ik hoop dat mensen met me meeleven en kunnen helpen.

Alvast bedankt.

Uitgelicht
Help chantal thuiskomen! image

Help chantal thuiskomen!

 • 13%
 • € 800 Doel droom
 • -