Jacqueline photo
Droom van: Jacqueline
 • 32 Donaties
 • € 771 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Simone

  Veel plezier in Rio en geniet ervan!

  4 maanden geleden
 • € 15 Door: Gertjan de Boer

  Succes en veel plezier!

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Bram de Boer

  Hallo Jacqueline, Je droom komt uit! Naar de olympische Spelen in Rio! Een hele fijne tijd toegewenst. Geniet ervan. groetjes, Bram en Harma

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Wander en Adrie Slomp

  Beste Jacqueline, Succes met je werkzaamheden in Rio de Janeiro. Geniet ook maar van de Coba Cobana en ga beslist naar het Christus beeld.

  4 maanden geleden

Vrijwilliger in Rio!

Vrijwilliger in Rio! image
Hoi, ik ben Jacqueline, 28 jaar en ik woon in Paterswolde. Deze zomer ga ik naar Rio de Janeiro in Brazilië om als vrijwilligster aan de slag te gaan tijdens de Olympische en Paralympische spelen!

Ik ben een echte sportliefhebber. Van jongs af aan heb ik al veel affiniteit met sport en beweging. Zo vind ik het leuk om zelf te sporten, sport te volgen en om het sporten mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Het is geweldig om te zien dat anderen genieten tijdens het sporten en hier krijg ik dan ook veel positieve energie van!

Het is altijd één van mijn grootste dromen geweest om als vrijwilligster bij een groot internationaal sportevenement aan de slag te gaan. Toen ik halverwege 2014 de vacature tegenkwam om vrijwilligster te worden bij de Olympische spelen en/of Paralympische spelen, zag ik mijn kans schoon! En nu is het dan bijna zover; begin augustus vlieg ik naar Rio om te helpen bij de Olympische en Paralympische spelen van 2016!      

Ik voel me trots, blij en vereerd om deel uit te mogen maken van het Rio 2016 team! Tijdens de Olympische spelen (van 5-21 augustus) ben ik actief bij het cyclen op de weg en de triatlon. Ik zal de atleten ondersteunen voor de start en bij de finish. Tijdens de Paralympische spelen (van 7 tot 18 september) ben ik actief bij het cyclen. Ik zal dan als assistent fungeren voor de delegatie van de International Federation. Taken zijn o.a. het coördineren van vergaderingen en transport, en het uitvoeren van administratieve taken. Ik vind het te gek om een steentje bij te kunnen dragen aan ‘s werelds grootste sportevenement! Met mijn inzet en enthousiasme wil ik, samen met de tal van andere vrijwilligers, ervoor zorgen dat het een onvergetelijk ervaring wordt voor de atleten, officials, toeschouwers en natuurlijk mijzelf!

Aan het vrijwilliger zijn in Rio, hangt echter wel een prijskaartje. De organisatie van de Olympische en Paralympische spelen biedt de vrijwilligers maaltijden en gratis openbaar vervoer op de werkdagen. De overige kosten zijn voor mijn eigen rekening; zoals mijn vliegticket, transport- en verblijfskosten. Ik wil jullie dan ook middels dit platform vragen mij te helpen om mijn droom waar te maken.

Dus..gun jij mij de mogelijkheid om vrijwilligster te zijn, een onvergetelijke ervaring te beleven en mijn droom uit te laten komen, doneer.

Ik wil jullie alvast heel erg bedanken voor jullie financiële bijdrage!

Uitgelicht