Luca en Sophie photo
Droom van: Luca en Sophie
 • 30 Donaties
 • € 516 Ontvangen
 • € 642 Doel
 • Oeganda Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Ruth

  Nu al trots op jullie, vriendinnen!! Ga jullie missen :( Liefs xxxxx

  4 maanden geleden
 • € 20 Door: S zwager

  Zet hem op, Luca en Sophie! Heel veel plezier! Groetjes, Erwin&Sylvia

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Emma

  Veel plezier en succes Sophie & Luca!!!

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Gerard & Yolanda

  Heel veel succes bij jullie mooie werk in Uganda en een geweldige tijd daar toegewenst!

  4 maanden geleden

Sophie en Luca naar Uganda

Sophie en Luca naar Uganda image
Lieve vriendjes en vriendinnetjes! Het is zover! Luca en Sophie gaan jullie bijna verlaten voor 5 maanden. Eind Augustus gaan wij maar liefst 20 weken stage lopen in Uganda bij Nurture Africa. Deze organisatie helpt de meest kwetsbare kinderen (en verzorgers) en biedt hulp aan HIV-patiënten, TBC-patiënten en andere kwetsbare groepen door gezondheidszorg, educatie en duurzame projecten. Op dit moment wordt er in de klinieken nauwelijks aandacht besteed aan (onder)voeding en samen gaan wij ervoor zorgen dat ondervoeding beter gesignaleerd en aangepakt gaat worden. Dit willen wij bereiken door een onderzoek uit te voeren, een protocol te schrijven, dit protocol te implementeren en de verpleegkundigen en artsen hierbij te ondersteunen. Een hele gave kans en we zijn al weken druk met de voorbereidingen.

OFFLINE DONATIES
€558.-

We willen alleen niet met lege handen aankomen! Deze organisatie is volledig onafhankelijk van de overheid en bestaat dus groot en deels uit vrijwilligers. Wij willen daarom heel graag geld ophalen voor Nurture Africa. Dit geld wordt volledig besteed binnen de organisatie. Niets is voor onszelf.

Wil jij een aandenken uit Uganda?
Iedereen die €25.- of meer doneert, belonen wij met een leuk kadootje uit Uganda! 

2 juli en 20 augustus geven we een spetterend afscheidsfeestje. Wij hopen jullie allemaal nog even te zien en te spreken voordat onze grote reis gaat beginnen!

Zin om mee te lezen wat wij allemaal meemaken in Uganda? Schrijf je dan nu alvast in op onze reisblog! http://blondiesnaaruganda.reislogger.nl/

 

Uitgelicht