Gerrie Koekoek photo
Droom van: Gerrie Koekoek
 • 2 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
26 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: gerrie

  Donatie van een lieve dame

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Gerrie Koekoek

  Heel veel succes

  6 maanden geleden

IQ test voor Gert-Jan

IQ test voor Gert-Jan image
Zorg dat een beperkte sporter een A status krijgt en de Olympische status.. Zoals zovaak staat de gehandicapte sporter, met de rug tegen de muur. Vaak worden ze op een gewone club niet eens toegelaten, want ze " horen" daar niet thuis. Ze weten niet hoe ze met een verstandelijk gehandicapte aan moeten. Ze worden vaak niet naar een hoger peil gebracht. Ze zullen nooit een sponsor vinden. Helaas. Ook deze sporters, willen naar de Olympische Spelen. Delen word zeer gewaardeerd. Dank u wel.

Ik ben begeleider van een beperkte sporter. Deze sporter beoefend het tafeltennis.

Als je een sport beoefend  en je bent beperkt  in dingen, dan ben je een G sporter.

Mijn sporter zit op een gewone club in de reguliere sport. Mijn sporter speelt 1ste klas.. In de reguliere clubs heb je een bond. De NTTB, Nederlandse Tafel Tennis Bond.

Aangezien ik iets heb met de G sporters, dacht ik, misschien is er kans dat hij eens met G sporters mee doet.

De special olympics, voor mensen met een beperking. Hier worden meer dan 20 soorten sport aangeleverd. ook het tafeltennis.

Zij zorgen dat er reguliere, nederlandse, europese en wereldkampioenschappen zijn.Maar het werkt niet zo als in de reguliere sport, als je nederlands kampioen bent, krijg je gelijk de licentie om naar de ek te gaan.

In de G sport werkt het anders, als je naar de ek mag, dan mag je niet naar de wk. als je naar de wk gaat mag je niet naar de ek. Hun stelling is, iedereen moet de kans hebben om naar een ek of wk te gaan.

De nk is om de 2 jaar, reguliere wedstrijden ook, dus 1 jaar regulier, andere jaar nk.

heb mijn sporter ingesschreven vorig jaar voor de reguliere kampioenschappen. Hij zou voor het eerst meedoen. Daar treffen we de nederlands kampioen, en hij vertelde me dat hij al 4x nederlands kampioen was, en dat er geen betere spelers waren.

Totdat hij mijn sporter zag spelen, ja oeps, die was toch wel heel erg goed.Het kwam er dus op neer, dat mijn sporter, de reguliere kampioenschappen won en de nederlands kampioen heeft verslagen.

De special olympisc, de nk dus, word op 1 ,2,3 juli gehouden in Nijmegen.

Omdat mijn sporter zo goed is, dacht ik, misschien kan hij verder op weg worden geholpen. De NOC NSF. Olympische spelen.

Maar heb hun in de arm genomen, en zij stellen eisen.Mijn sporter mag geen IQ hebben van meer dan 75. Ja hoe nu. Er word door hun verteld dat mijn sporter door een pscholoog word getest.

Die test kost 1000 euro. Mijn sporter woont in een eigen huisje, met begeleiding, en kan die kosten never betalen vanwege zn wajong uitkering.

Als hij die test ondergaat, kan hij tevens een A status krijgen, zodat de wedstrijden in binnen en buitenland voor hem betaald worden.

Geen test, geen A status, geen G sporter bij de Olymische spelen. Mijn sporter is de enigste verstandelijk gehandicapte sporter die het tafeltennis beheerst, en dan ook nog noordelijk kampioen word, bij de reguliere.

Wilt u voor deze beperkte sporter in de bres komen, dan supergraag. Al is het maar 1 euro, vele handen maken licht werk. Please

U mag doneren op G. Wulff banknummer NL28RABO0362256721. Onder Vermelding  Pschologische test.

Mijn update komt in juli, na de nederlandsche kampioenschappen.

Als u meer  info wilt,  ben ik bereid om te vertellen op sonjakas@gmail.com.

Ik heb als eerste zelf de eerste donatie gegeven.

Uitgelicht
Selie-Transport moet blijven image

Selie-Transport moet blijven

 • 209%
 • € 25.000 Doel droom
 • -