Delinah Martina photo
Droom van: Delinah Martina
 • 182 Donaties
 • € 3.248 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Brenda

  Heel veel sterkte gewenst

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Ria D

  Ik herinner me Rany als een gezellige, correcte gentleman met een heerlijke lach. Hij had nog zoveel plannen... M'n condoleances en sterkte aan de familie.

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Kimberly Mercera

  Gecondoleerd aan familie en vrienden. Ik zal Rani altijd herinneren als een lieve vrolijke man. Liefs, Kimberly

  4 maanden geleden
 • € 15 Door: Ilse de Bruin

  hoi Rani, enorm geschrokken van het bericht over je gezondheid! We hebben elkaar al een tijd niet meer gezien nu de Carafon een likeurbar is geworden. Ik miste je al, mijn zoontje ook! Snap nu waarom. Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe. Dank voor alle uren die we (Ed, Rini, Roland, Huub, Theo, Elly, div. Duitsers en ik) in beschonken toestand aan de bar hebben doorgebracht onder jouw bezielende leiding met the Doors op de achtergrond. Het waren mooie tijden. Erg leerzaam ook... Ik hoop dat je droom uitkomt, misschien komen we elkaar dan wel tegen als je door de stad rijdt. Zul je zwaaien? Dikke kus, Ilse, Jos, Martijn en een knuffel van Ralf, de Duitse boswachter

  4 maanden geleden

Rany 's laatste kilometers

Rany 's laatste kilometers image
UPDATE: Met veel verdriet om het verlies, maar dankbaar dat hij niet meer hoeft te lijden, geven wij u kennis van het rustig heengaan van een dierbare man, onze zorgzame vader, schoonvader en liefhebbende opa. Mogelijkheid tot afscheid is op zaterdag 13 augustus 2016 om 15:00u in aula 1 te crematorium Daalwijck, Utrecht Een enkele witte of rode roos is de wens!

2e kerstdag, wij zaten met zijn allen aan tafel te dineren toen mijn vader aangaf bij tijd naar huis te gaan omdat hij zich niet zo goed voelde. De volgende dag bleef dit aanhouden en stond hij erop dat de huisarts hem zag en doorstuurde naar het ziekenhuis. Door een foutje van de HA moest hij idd door naar het zkh en daar werd het al snel duidelijk dat hij ernstig ziek was. De diagnose was een grote tumor op zijn ruggengraat met uitzaaiingen naar lever en longen. Daar kwamen de artsen, behandelingen, chemo's, bestralingen, medicijnen etc. Nu na bijna 5mnd behandelen is de prognose gesteld dat mijn vader met 8mnd tot 2 jaar van ons zal heen gaan. 

Nu de grote droom :

Mensen die hem kende, en dat waren er echt echt echt heel erg veel, weten dat hij vol trots rond reed in zijn Mercedes clk 230 cabriolet. Maar helaas had het noodlot bepaald dat hij zelfs afstand moest doen van zijn laatste bezit om rekeningen te betalen.

Nu zouden wij graag......met behulp van hen die hem een warm hart toedragen, zijn grote droom vervullen door hem zijn laatste kilometers in een soort gelijke auto te laten 

Ik dank juliie iig wel vast voor het lezen van ons verhaal! Delen word zeer gewaardeerd xxx 

Uitgelicht