Wendi Van Dalen photo
Droom van: Wendi Van Dalen
 • 13 Donaties
 • € 260 Ontvangen
 • € 750 Doel
 • Nederland Land
72 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Anita

  :-)

  4 weken geleden
 • € 10 Door: M. de landmeter

  4 weken geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  4 maanden geleden
 • € 20 Door: Anoniem

  4 maanden geleden

In je eigen kracht met Dans!

In je eigen kracht met Dans! image
Dansstudio Dance With Emotion biedt dans lessen voor mensen met en mensen zonder psychische en/of somatische beperking. Binnen de studio staat niet de choreografie maar de individuele deelnemer centraal. De docenten werken geheel vrijwillig waardoor wij ook toegankelijk zijn voor minima gezinnen

Dansstudio Dance With Emotion is een kleinschalige dansstudio voor Dans &  Expressie. Anders dan het overige dans aanbod richt de Dansstudio zich voornamelijk op de kwetsbare doelgroepen binnen de samenleving. Niet de choreografie maar de ontwikkeling, groei, beleving en emoties van de individuele deelnemer staat centraal. Door te werken in kleine groepen is er voldoende aandacht voor de individuele deelnemer en worden veiligheid en vertrouwen gewaarborgd. Dance to Express not to Impress.

Project: Dans en Expressie lessen aanbieden aan o.a kwetsbare doelgroepen. Denk hierbij aan mensen met een psychische en/of somatische beperking, mensen uit minima gezinnen etc. Om hen zo een mogelijkheid te bieden zich te uiten, de focus op alles buiten de zorgen te leggen en het balans tussen lichaam en geest te herstellen. Daarnaast verhoogd het, het zelfvertrouwen waardoor deelnemers weerbaarder worden en steviger in hun schoenen staan. Dat alles naast het plezier en ontspanning die voorop staan                                                                         

Missie: Kinderen en jongeren doormiddel van dans en expressie sterker in hun schoenen laten staan door het vergroten van het zelfvertrouwen en de weerbaarheid.
 
Doel: Kwetsbaarheid verminderen door op een ontspannen en leuke manier te werken aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Weerbaarheid vergroten door dans, expressie oefeningen en openingen te creëren om gevoelige onderwerpen aan te snijden en te verwerken doormiddel van o.a thema dansen. Waardoor deelnemers dit kunnen verwerken en los kunnen laten.

Doel droombedrag: Na het overlijden van onze vaste sponsor hebben wij uw hulp hard nodig zodat wij: Deze lessen langdurig kunnen aanbieden waardoor er meer ruimte onstaat om stabiliteit aan te brengen en groei en ontwikkeling vast te leggen. Omdat wij en ouders zien en ervaren dat het effect heeft. 

Uitgelicht