Celine photo
Droom van: Celine
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Petra smits

  Top! Hoop dat er een hoop mensen doneren zodat er een leuk bedrag gedoneerd kan worden. Dieren vragen hier niet om.

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  6 maanden geleden

Help mee, stop dierenleed!

Help mee, stop dierenleed! image
Deze zomer ga ik naar Spanje! Niet om in de zon op het strand te liggen, maar om als vrijwilliger te gaan werken bij het grootste dierenasiel van Europa, om de opgevangen dieren, te helpen verzorgen. De meeste dieren in een asiel hebben daar 5 dagen om een nieuw baasje te vinden, zoniet, dan worden deze dieren afgemaakt. Bij Scooby niet, Scooby vangt alle dieren op, van koe tot kip, kat en hond. Omdat ik weet dat zonder giften de dieren niet op gezond gewicht blijven, wil ik door middel van deze gunst een extra bijdrage leveren voor de dieren zodat ik aankomende zomer bij Scooby aan kan komen met een prachtig bedrag.

Het grootste probleem zijn de Galgo's. Deze honden worden aan het eind van het jachtseizoen opgehangen aan bomen, bungelend met de poten vlak boven de grond. De geredde dieren komen terecht bij Scooby. Zij doen er alles aan om de dieren een goed tehuis te geven.

Ook wil ik een bedrag geven aan Mirtos Animal Projects. Deze organisatie helpt katten en honden, vanuit bijv. Griekenland en Egypte aan een liefdevolle thuis.  Ikzelf heb onlangs 2 hele lieve katten bij Mirtos geadopteerd.

Ik weet helaas uit eigen ervaring dat landen zoals Griekenland en Turkije maar ook Egypte niet zo begaan zijn met het lot van honden en katten, mishandeling, vergiftiging en verwaarlozing zijn orde van de dag.

De prijs van de katten liggen ver onder de prijs die dekkend zou moeten zijn voor bijv. medische hulp, chip, paspoort en neutralisatie en transport. Daarom is een gift naar deze organisatie ook meer dan welkom.

Dieren vragen hier niet om. Help ons door middel van een kleine donatie. (minimale donatie van € 5,= kan evt gezamenlijk met vrienden of kennisen worden gedeeld) Mocht u onverhoopt toch geen donatie kunnen missen, dan kunt u in de vorm van snoeppapiertjes, snoepverpakkingen en lege pennen toch het leed van de dieren verzachten. Deze kunt u evt. na mailcontact naar mij opsturen.

Voor meer informatie kunt u mij mailen, t.w; celineanimals@gmail.com en eventueel op de website kijken van mijn gekozen organisaties.

Hopelijk kunnen we samen een verschil maken voor de dieren. Alvast bedankt!

Uitgelicht
Nieuwe viskoffer! image

Nieuwe viskoffer!

 • 156%
 • € 500 Doel droom
 • -