Malyn van beers photo
Droom van: Malyn van beers
 • 5 Donaties
 • € 115 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  5 maanden geleden
 • € 20 Door: KinderThuisZorg

  Donatie i.v.m. overlijden I. van Beers

  5 maanden geleden
 • € 50 Door: wilfred van beers

  6 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  6 maanden geleden

Nathan's Gevecht

Nathan's Gevecht image
Ik ben een moeder die pas geleden een dochter heeft verloren vanwege een ziekte genaamd short bowel syndrom (SBS). Onze dochter, Isabelle, was geboren op de Filipijnen en was ernstig ziek. We moesten haar naar Nederland laten vliegen omdat de dokters op de Filipijnen niet capabel waren om haar diagnose vast te stellen. Dit heeft veel geld gekost om haar naar Nederland te halen. Maar omdat er mensen zijn met grote harten was het ons gelukt om haar hierheen te halen en Isabelle beter te maken. Nu wil ik doorgaan in de naam van Isabelle’s gevecht tegen de ziekte door een andere baby genaamd Nathan. Hij is ook van de Filipijnen. Ik ken de ouders van Nathan niet persoonlijk maar ik weet precies hoe zij zich voelen om een kind te hebben met SBS. En door jullie donaties kunnen we tenminste helpen met de medische voorzieningen voor Nathan. Ik klop weer op jullie grote harten. Alvast bedankt.

Als ouders is het heel moeilijk om je kind te zien die ernstig ziek is, je leeft in onzekere tijden, en dan is het nog moeilijker dat je niet genoeg geld hebt voor alle medische voorzieningen.  Er is een jongen op de Filipijnen genaamd Nathan wie ook SBS heeft hetzelfde als Isabelle.  Hij is nu 16 maanden en heeft 15 cm dunne darm over.  Hij krijgt zijn voeding door TPV en sondevoeding.  Hij is in en uit het ziekenhuis geweest en heeft al verschillende operaties achter de rug.

SBS is een zeldzame ziekte vooral op de Filipijnen.  Er is geen dokter of ziekenhuis die gespecialiseerd is met deze ziekte en omdat het een zeldzame ziekte is op de Filipijnen zijn niet alle medische benodigdheden voorradig op de Filipijnen.

De ouders van Nathan bestellen de meeste medische benodigdheden uit een ander land.  De ouders betalen alles zelf uit hun eigen portemonnee alle medische spullen, voeding, medicijnen, dokters rekeningen en ziekenhuis kosten.  Stel je eens voor hoe deze ouders zich voelen om elke dag alles te doen om aan zoveel mogelijk geld te komen voor hun zoon, ze organiseren allerlei activiteiten.

Vanuit dit wil ik jullie vragen voor help zo dat wij ook Nathan en zijn ouders kunnen helpen.

Om meer te weten over Nathan’s leven, klik op volgende link https://www.facebook.com/fightwithnathan/

Hartelijk bedankt!

Uitgelicht