• 7 Donaties
 • € 70 Ontvangen
 • € 850 Doel
 • Nederland Land
35 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Susanne Dekkers

  Ik heb u gesproken toen u belde over de machtigingsformulieren. U was zo vol passie over de stichting aan de telefoon dat ik direct op de site ben gaan kijken. Onze 2 honden komen gelukkig niks te kort en ik hoop dan ook dat met deze donatie andere dieren ook geholpen zijn.

  4 dagen geleden
 • € 10 Door: Effie Hoogerheide

  3 weken geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  4 weken geleden
 • € 5 Door: Ineke Aldendorff

  Ik hoop dat heel veel dieren ( en hun baasjes) geholpen kunnen worden

  4 maanden geleden

HELP zieke MINIMAhuisdieren

HELP zieke MINIMAhuisdieren image
*RECENTE UPDATE 1-10* Help ons helpen! Geef met uw hart! Uw steun biedt een ernstig ziek of gewond MINIMA huisdier een gezonde toekomst! Met uw hulp kunnen deze -veelal verborgen groep- huisdieren snel onder ogen worden gebracht van een dierenarts en behandeld. Samen staan we sterk! Op de wachtlijst van St. Bevordering Huisdierenwelzijn staat opnieuw een aantal MINIMA huisdieren die acuut moeten worden geopereerd. Wij steunen eigenaren die door omstandigheden in financiele nood zijn geraakt (verlies baan, ernstige ziekte of problemen in het gezin), veelal zelf aangewezen op de voedselbank, en dan plotseling een ernstig ziek of gewond huisdier hebben.

Op de wachtlijst van St. Bevordering Huisdierenwelzijn staat een aantal MINIMA huisdieren die acuut moeten worden geopereerd.

De basiszorg is normaliter nog redelijk te doen. De eigenaren proberen met alle macht hun geliefde maatje door de moeilijke tijd te heen helpen, zodat ze niet in een asiel belanden of moeten zwerven.  

Maar dan is juist in deze moeilijke periode het noodlot dat het dier ernstig ziek wordt of gewond is geraakt en acuut moet worden geholpen. Geen geld, wat dan? Wij steunen door te voorkomen dat een dier onnodig ernstig en lang moet lijden.

Natuurlijk toetsen wij de eigenaar of er inderdaad geen geld is, spreken met bewindvoerder of maatschappelijk werker en bespreken verlaging van behandelkosten voor het zieke dier met de dierenarts. Doen desnoods een second opinion.

Wij doen altijd rechtstreeks de betaling van de behandeling aan de dierenarts, nooit aan de eigenaar van het huisdier. 

Wij voorkomen dat een dier moet zwerven of onnodig in een asiel belandt. Een huisdier is ook bij mensen in minima situatie een heel belangrijke vriend, waar ze veel van houden. Juist in deze periode brengt het ze veel steun. 

Help mee en maak een minima huisdier weer gezond, zodat het terug kan naar zijn eigen baasje in vertrouwde omgeving. 

Wij hebben met spoed een extra bedrag nodig om een aantal dieren op onze wachtlijs te kunnen laten behandelen. Inmiddels heeft de stichting dit jaar al weer heel wat dieren gezond op de pootjes kunnen zetten en krijgen wij veel fijne reacties van de eigenaren en hun omgeving. Meer weten over ons werk. Kijk op www.huisdierenwelzijn.nl en op onze facebook.com/huisdierenwelzijn1.

Word ook vriend via onze social media. www.facebook.com/huisdierenwelzijn1

Doneer door te gaan naar onze website www.huisdierenwelzijn of via dit prachtige crowdfunding platform Dream or Donate.

Uw steun is belangrijk, want alleen samen staan we sterk en kunnen dieren redden. Wij houden u natuurlijk op de hoogte via onze Facebook, zodat u weet welk dier wij weer hebben kunnen redden. 

Alvast heel hartelijk bedankt. 

Huisdierenwelzijn is geregistreerd ANBI en CBF erkend goed doel.  Uw donatie is aftrekbaar van de belasting. 

Bekijk onze website en lees meer over onze doelstellingen, beleid en jaarcijfers. Nog meer vragen, stel ze ons gewoon en mail naar info@huisdierenwelzijn.nl

Uitgelicht
St. Rico-Jay To America image

St. Rico-Jay To America

 • 24%
 • € 40.000 Doel droom
 • -