Janine Dekker photo
Droom van: Janine Dekker
 • 13 Donaties
 • € 590 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Kim soddu

  Je kwam voorbij en zag je bericht. Wat erg! Veel succes en sterkte. Hopelijk heb je het bedrag snel bijelkaar!

  4 maanden geleden
 • € 50 Door: Thei & Yvon, Stef & Lynn

  Op naar een snel herstel

  5 maanden geleden
 • € 20 Door: Sandra Trompetter

  Hoop dat het wat bijdraagt Janine :-)

  5 maanden geleden
 • € 50 Door: Pingwenn

  Ik heb mijn Wajong binnen dus ik dacht, ga deze maand een keer minder uit eten en steun Sky en Jayke nog een keer. Dus bij deze. Xx en good luck

  5 maanden geleden

sky's recovery

sky's recovery image
Wie helpt me Sky weer op 4 benen te helpen!?

Voor de mensen die mij kennen en volgen, weten dat ik vooral de laatste tijd heel veel pech heb met onder andere de gezondheid van mn paardje Zapata, mezelf en nu ook nog Sky dr blessure!! 

Ik heb niet veel te besteden, maar t geen wat ik heb gaat veelal op aan mn dieren of dierenarts/kliniek kosten. Heb me in t verleden altijd wel kunnen redden met de gemaakte kosten, en ik heb zelde of nooit om hulp gevraagd.. Maar dit keer vraag ik wel om jullie hulp!! 

Voor degene die nog niet weten waar t over gaat, zal ik het kort uitleggen.. 

2 weken geleden heeft Sky de hoek van de inloopstal op wei geraakt met een doffe klap, waardoor er een flinke scheur in dr hoef onstaan is.. En helaas blijkt de scheur dieper te zijn dan gedacht.. 

Nadat er een aantal foto's gemaakt zijn,  was duidelijk zichtbaar dat de punt van het hoefbeen beschadigd geraakt is, en er nu een stuk bot los zit, en er een flinke onsteking onstaan is.. Dat betekent dus dat ze helaas een operatie zal moeten ondergaan om de onsteking eruit te snijden, het losse stuk en het aangetaste bot te verwijderen.  Ze zal zowiso 2 weken in de kliniek moeten blijven ivm operatie,  gips en de rest van de nodige zorg, voor ze weer naar huis mag.. Daarna zal er onder andere nog een hele tijd aan (box) rust overheen gaan voor ze weer geheel zal genezen... 

Buiten tijd, geduld, en veel liefde zal het ook een flinke smak gaan kosten.. De geschatte rekening zal rond de 1500 en 2000 euro liggen.. 

Dus vandaar dat ik jullie vraag om hulp, een kleine gift/donatie,  werkelijk alle kleine beetjes helpen!! We zullen jullie in ieder geval zeker eeuwig dankbaar zijn!! 

Veel liefs, 

Janine (en Sky) 

Uitgelicht