Samantha Modestha Frans photo
Droom van: Samantha Modestha Frans
 • 2 Donaties
 • € 50 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
202 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Sylvia Jagtman

  Geweldig initiatief om jongeren sterker te maken en ze de gelegenheid te geven hun talenten te benutten!

  4 maanden geleden
 • € 25 Door: Samantha Frans

  5 maanden geleden

P.R.O.P.Z. voor jou!!!

P.R.O.P.Z. voor jou!!! image
Buro P.R.O.P.Z is een projecten bureau voor en door jongeren. Buro P.R.O.P.Z. en staat voor Project, Realisatie, Ontwikkeling, Participatie & Zelf-ontplooiing. Binnen Buro P.R.O.P.Z ontwikkelen we projecten, evenementen en activiteiten om zo de jeugd te activeren. Op deze wijze vragen wij de jeugd om een bijdrage te leveren aan de eigen ontwikkeling en ontwikkeling aan de omgeving. Met kunst en cultuur als middel, werken wij naar het verhogen en versterken van het zelfbeeld van de individu en de samenleving. Buro P.R.O.P.Z. geeft erkenning en waardering voor leerprocessen die de jeugd op een non-formele of informele manier hebben opgedaan. Daarbij stimuleren we de doelgroep om rol model te zijn. Buro P.R.O.P.Z. ontwikkelt projecten, evenementen en activiteiten in samenwerking met de doelgroep. Daarbij gebruikt Buro P.R.O.P.Z. kunst en cultuur als middel om de jeugd te activeren en stimuleren.

Buro P.R.O.P.Z. is een projecten buro voor en door onze jongeren.

Om onze jongeren zo goed mogelijk te ondersteunen in hun ontwikkeling, bieden wij een vast programma aan. In het programma worden projecten activiteiten en evenementen aangeboden die zij tegen lage contributie kosten kunnen volgen. De contributie kosten zijn helaas niet voldoende om onze activiteiten, projecten en evenementen te bekostigen.

Daarom vragen wij jullie hulp. Met behulp van jullie kunnen wij er voor zorgen dat jongeren 10euro per maand betalen. Daarvoor bieden wij onze jongeren lessen, cursussen en activiteiten aan.

Maar dat niet alleen. Naast onze eigen programma bieden wij onze jongeren ook de mogelijkheid om eigen ideen (dromen) te verwezelijken. Zo kunnen onze jongeren een idee aanmelden. Het doel hiervan is het versterken van de zelfredzaamheid en participatie van de doelgroep en de samenleving. Hierdoor ontwikkelen zij ook andere competenties. Hierbij kunt u denken aan ondernemerschap, teamwork, communicatie skills en nog veel meer. 

Graag vragen wij u om een donatie te doen voor onze jongeren. 

Met vriendelijke groet, 

Buro PROPZ

Uitgelicht
Guitars and dreams.. image

Guitars and dreams..

 • 100%
 • € 1.000 Doel droom
 • -