Erik Amersfoort photo
Droom van: Erik Amersfoort
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 750 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Een vakantie met dochter

Een vakantie met dochter  image
Al 6 jaar samen aan huis gekluisterd, geen ruimte en of mogelijkheid voor een vakantie... Dit grijpt mij zo aan, dat ik dacht ik ga het hier proberen! Helpt u mij om het niet enkel te proberen maar dat de droom werkelijkheid mag worden..

Mijn buurvrouw heeft een ingewikkeld leven achter de rug, ik ga hier verder niet in op details hierover want dat acht ik niet nodig. Ze is alleenstaand en kan het allemaal net redden. In haar situatie met haar achtergrond heb ik enorm veel respect en bewondering hoe ze het doet.

Ze is dan alleenstaand maar heeft wel een dochter van zes. Een leuk en sociaal meisje die goed wordt opgevoed door haar moeder die zelf het absoluut niet makkelijk heeft gehad.

Nog nooit hebben moeder en dochter de mogelijkheid gehad om samen op vakantie te gaan. Afgelopen week sprak ik haar hier over. Het greep mij aan, en ik kwam via twitter hier op uit. Ik dacht wie niet waagt wie niet wint.

Helaas zit ik zelf ook financieel niet goed, en in die zin dat ik in de schuldsanering zit. Anders dan, ja....

Ik hoop van harte dat dit tot een succes gebracht kan worden. En het zo mag zijn dat moeder en dochter na zes jaar samen een weekje weg kunnen. Moeder gaf ook aan bij mji dat ze het betreurt dat het nog niet eens kan op de camping om de hoek, dat is simpelweg te duur. Dus de droom is niet een dure en luxe vakantie maar even "simpel" en weekje weg..

Ik gun het ze.. Kunt u van mij aannemen dat ze het ook echt verdienen? Dan hoop ik dat het binnenkort geen droom meer is..

Uitgelicht
Leven & mama zijn image

Leven & mama zijn

  • 33%
  • € 2.500 Doel droom
  • -