Angela photo
Droom van: Angela
 • 12 Donaties
 • € 620 Ontvangen
 • € 20.000 Doel
 • Nederland Land
36 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Anoniem

  Een klein beetje hoop gedoneerd. Ik wens jullie alle kracht uit de wereld toe.

  3 maanden geleden
 • € 50 Door: Laurens

  Veel sterkte

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Ans van Driel

  Alle kleine beetjes helpen.....

  3 maanden geleden
 • € 100 Door: Monique Botterman

  Ikzelf heb dagelijks migraine, hier zijn gelukkig medicijnen voor die meestal werken. Dit gun ik jou ook van harte!!

  3 maanden geleden

Operatie hoofdpijnvrij leven

Mijn droom is een Hoofdpijnvrij leven voor mijn schoonzus. Ze heeft chronische Clusterhoofdpijn ookwel suicide headache genoemd, en heeft dag en nacht aanvallen. Het enige wat haar kan helpen is Neurostimulatie. De elektrode die bij haar geplaatst is werkt niet meer voldoende. Daarom hebben de chirurgen nu besloten er een extra elektrode bij te plaatsen maar nu in het aangezicht.

Haar naam is Angela, 28 jaar, ooit levenslustige vrouw. Maar nu volledig geremd in het leven door hoofdpijnaanvallen van de meest heftige vorm van hoofdpijn die er is, die aanvallen kunnen elk moment van de dag of nacht komen, dag en nacht.. 24 P dag 7 dagen per week. Een hoofd met zoveel pijn, ondragelijke pijn, wat is het leven nog waard met zoveel hoofdpijn. De naam hiervan is Clusterhoofdpijn, drie jaar en vele aantallen mislukte operaties verder, is er weinig dat nog werkt.  

mijn droom is een hoofdpijnvrij leven voor Angela, alleen is dat niet mogelijk, maar wat wel mogelijk is een leefbaarder leven.

De Operatie:

het enige wat haar nu helpt zijn injecties, zuurstof en pijnstillers, wat Angela een leefbaarder leven kan geven is een nieuwe vorm van neurostimulatie, er is al een test gedaan van 6 weken om te kijken of dit bij haar aan zou slaan en dan is het geval, nu moet de definitieve elektrode geplaatst worden dit word in haar aangezicht gezet daar loopt een hele belangrijke zenuwknoop net onder de oogkas, deze zenuw heeft te maken met de clusterhoofdpijn aanvallen, via de electrode kan kan Angela deze straks stimuleren door een lichte stroom, hierdoor kunnen de aanvallen voorkomen worden of zorgen dat de aanvallen minder heftig zijn. 

met minimaal 8 aanvallen dag en nacht is elke aanval die kan worden afgeweerd met stroom Winst! 

Genezing is met deze ziekte niet mogelijk, als haar leven maar weer leefbaar word, Dat is ons doel voor Angela. De operatie gaat minimaal €20.000 kosten, voor een leefbaar leven heeft Angela onze hulp hard nodig. Voor elke bijdrage zijn wij dankbaar, samen gaan wij ervoor!

**UPDATE:

kijk op www.overlevenmetclusterhoofdpijn.nl  hier vind u meer informatie over deze verschrikkelijke ziekte maar ook meer info over de komende operatie met neurostimulatie.

Kijk ook eens naar bovenstaand lied door Angela geschreven.

Tegenprestatie bij een gift vanaf:

€100,- een handgemaakt glassieraad (AngelGlas)

€ 250,-  een professionele photoshoot van 2 uur (voor de eerste gift van € 250,- of hoger deze is nog beschikbaar)

€ 500,- een week in een vakantiehuisje all-in voor 6 personen in Zuid-Frankrijk (beschikbaarheid in overleg, voor de eerste gift van 500,- of hoger)

Wilt u uw meer info? angela.clusterhoofdpijn@gmail.com

www.overlevenmetclusterhoofdpijn.nl

Dit is tevens de website van onze Stichting. 

Stichting OverLeven met Clusterhoofdpijn

Wij bedanken iedereen voor zijn of haar hulp groot of klein heel hartelijk!

namens Angela Heel erg Bedankt!

 

Uitgelicht
Freestyle Sports image

Freestyle Sports

 • 86%
 • € 2.000 Doel droom
 • -