Alves Joli photo
Droom van: Alves Joli
 • 39 Donaties
 • € 488 Ontvangen
 • € 3.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Sulatha Yvonne

  Guduuuu...een beetje Surinaamse tijd, want zou allang doneren

  3 weken geleden
 • € 10 Door: Auxilia en Rob

  Succes

  1 maand geleden
 • € 20 Door: Filo

  1 maand geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  1 maand geleden

Miss Globe Cabo Verde

Miss Globe Cabo Verde image
DREAM OR DONATE CAMPAGNE OM MISS JORCELENE ALVES TE HELPEN, IN HAAR PROJECT NAAR WERELDWIJDE MISS VERKIEZING THE MISS GLOBE!

Ik ben Jorcelene (Joli) Alves. Ik ben 25 jaar jong, geboren en getogen in Rotterdam.

Ik ben sinds 05-06-2016 Officieel De eerste Miss Globe Cabo Verde dat deelneemt aan Miss Globe dat in Albanië word gehouden. 

Miss Globe is een schoonheidswedstrijd welke al 43jaar wereldwijd georganiseerd wordt. Het is een schoonheidswedstrijd welke kansen voor elk meisje over de hele wereld om prestigieuze door te breken bied. Het is een formule om de uitwisseling van culturen en tradities van de deelnemende landen mogelijk te maken. En Cabo Verde doet dit jaar dankzij Miss Jorcelene Alves voor het Eerst mee.

Wat voor invloed heeft dit Project op Cabo Verde:
-Wereldwijde Zichtbaarheid
-Verhoogt de Fashion Industry 
-Internationale kansen voor de Inwonende talentvolle vrouwen
-Bloei

Om Cabo Verde zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen zou ik Hiervoor Ter voorbereiding van dit enorme evenement in mijn leven, een paar rondreizen vanuit Nederland naar Cabo Verde , evenals een paar van de vluchten binnen de eilanden te moeten nemen om opzoek te gaan naar bijbehorende lokale non - profit organisaties , media en eventuele potentiële sponsors die mij zouden kunnen helpen met het bevorderen van mijn deelname aan Miss Globe.

Echter , om alle van de uitgaven in verband met mijn deelname aan dit wereldwijde praal evenement , alsmede de kosten in verband met kosten te dekken, de aankoop van outfits om gebruikt te worden op het evenement alsmede de daarmee samenhangende geschenken uit te wisselen met andere deelnemers aan het evenement en andere bijbehorende kosten , zal ik ongeveer 3.000,00- , euro moeten verzamelen om mezelf te helpen met het dekken van deze kosten

 Ik heb hiervoor gekozen, omdat Cabo Verde en de kaapverdiaanse gemeenschap enorm aan het bloeien is, hierdoor lijkt het mij het juiste moment om deuren te openen, maar dit kan ik niet alleen. Dit kan alleen als een ieder en vooral de kaapverdiaanse gemeenschap (nationaal en internationaal) volledig achter mij staat en mij hierin steunt van personen tot aan bedrijven toe.  Hiervoor wil ik een ieder en vooral het kaapverdiaanse gemeenschap op weg naar Miss Globe 2016 zoveel mogelijk bij betrekken. 


"This will not end with a Crown, but with a Belief!"


Warme Groet,

Miss Globe Cabo Verde

Uitgelicht
Een rolstoelbus voor Jip! image

Een rolstoelbus voor Jip!

 • 91%
 • € 20.000 Doel droom
 • -