Jan van Buuren photo
Droom van: Jan van Buuren
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 9.000 Doel
  • Nederland Land
21 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Masterskip; de droomreis

Met school hebben wij de kans gekregen om via Masterkip Wylde Swan op een zeiltocht te gaan van Sint-Maarten naar Rotterdam. Op die bootreis houden we ons bezig met bèta-vakken en het milieu.

Graag willen wij ons eerst even voorstellen. Wij zijn Jan en Sam, twee jongens van vijftien die les krijgen op het vwo technasium. Met onze school CSG het Streek in Ede, hebben wij de kans gekregen om mee te gaan met een zeiltocht van Sint-Maarten naar Rotterdam. Deze reis duurt zeven weken en tijdens de reis krijg je les op de boot. We krijgen les over dingen die met het milieu te maken hebben en ook leren wij hoe het leven op zee er nou aan toe gaat. U begrijpt het al wel, het is een geweldige ervaring om mee te maken!
Nu hebben wij een probleem. De reis kost wel erg veel, omdat wij dat geld niet hebben, komt daar dus ook meteen de vraag. Zou u ons misschien willen sponsoren?   Ook willen wij graag ons steentje bijdragen met helpen voor de natuur. Voor ons zou het echt een droom worden die uit komt. 
Wij hopen dat u ons zou willen helpen ons deze geweldige ervaring te doen beleven! 

Uitgelicht