Niels Wijers photo
Droom van: Niels Wijers
 • 2 Donaties
 • € 1.100 Ontvangen
 • € 1.100 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Anoniem

  Oke niet zo veel als Frits, maar we geloeven wel in je! Zeker na al die mooie optredens waar we al bij mochten zijn!

  5 maanden geleden
 • € 1.000 Door: Frits Visser

  Zet m op........

  5 maanden geleden

Single release

Single release image
Beste bezoeker, In de huidige DJ wereld is het als aanstormend talent moeilijk om je te onderscheiden van andere DJ's. Doorgaans doe je dit het beste met de release van een eigen track. Nu is dit makkelijker gezegd dan gedaan....

De bedoeling is dat ik een eigen muziek track release die van hoge internationale kwaliteit is. De muziek waar ik mij voornamelijk mee bezig houd is Moombahton, EDM en house, alleen zeer populaire stijlen op internationaal en nationaal niveau. Naast het feit dat dit inmiddels mijn daytime job geworden is, is de export van Nederlandse producties explosief gestegen. Een uitermate mooie kans om in te stappen in een uniek project dat ook nog veel potentie heeft dus.

Ik heb een deel van het bedrag (+/- 2500 euro) zelf tot mijn beschikking om te investeren, echter is dit niet voldoende, omdat naast de productie er ook kosten zijn aan het voeren van een goede promo e.d. Kortom; Ik mis de puntjes op de i.

In ruil hiervoor ben ik bereid om elke donatie te vermelden op social media, de hoogste donaties op de cover van de single  en ben ik bereid om voor de 3 hoogste donaties een GRATIS exclusief optreden te geven op een locatie naar keuze en op een nader af te spreken datum.

Uiteraard krijgt een ieder die doneert ook de officiële release gratis en voor niets.

Uitgelicht